MARKA ŞEHRİN, MARKALAR CADDESİ YOK OLUYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MARKA ŞEHRİN, MARKALAR CADDESİ YOK OLUYOR!Gazimuhtarpaşa caddesinde çok sayıda iş yeri boşalırken birçoğu da kapısına devren satılık yazıyor.

Marka şehrin markalar caddesi esnafı, iş olmadığı gerekçesi iş yerlerini tek tek kapatmaya başladı.

Gaziantep’in Gezi Portalı GEZİANTEP şehrin en ünlü caddesine dikkatleri çekti. Gaziantep’in Markalar Caddesi olarak bilenen en işlek caddelerinden Gazimuhtarpaşa Caddesinde bulunan esnaflar bir bir kepenkleri indiriyor. Özellikle Gaziantep’te son dönemde birbiri arkasına açılan AVM’ler esnafı bitirme noktasına getirdi.

Gaziantep’in markalar caddesi olan Gazimuhtarpaşa caddesinde bulunan giyim sektöründen oluşan mağazaların ağırlık olduğu iş yerleri bir bir kapanıyor. Gaziantep’te düzensiz ve rant kapısı olan AVM kültürü şehrin en renkli caddesini bitirme noktasına geldi.

Son günlerde caddede çok sayıda iş yerinde “KİRALIK- KAPATIYORUZ” yazısını görmek mümkün.

Vatandaşlar Gaziantep’te son dönemde açılan Sanko Park, Forum Antep,  Prime Mall gibi AVM’lerin hem daha önce açılan AVM’leri bitirdiğini hem de küçük esnafı bitirdiğini belirtiyorlar.

Son on yıldır yıldızı parlayan Gaziantep’in en ışıltılı caddesi Gazimuhtarpaşa vitrindeki kiralık dükkân yazıları ile terk edilmişlik görüntüsü veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MARKA ŞEHRİN, MARKALAR CADDESİ YOK OLUYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin