Medical Point’de “Rengimiz Belli Olsun’’ dedi

featured
Medical Point'de "Rengimiz Belli Olsun’’ dedi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medical Point’de “Rengimiz Belli Olsun’’ dedi

Medical Point Gaziantep Hastanesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” programı çerçevesinde down Sendromlu bireyler için yapılan etkinliklerde yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinlik çerçevesinde Down Sendromlu bireyler yüz boyama, futbol, kutu oyunları, serbest kalem çalışması, çiçek dikimi gibi pek çok eğlenceli faaliyette bulundu. Down Sendromlu bireyler, eğitmenler eşliğinde düzenlenen etkinliklerde hoşça vakit geçirdi.

Medical Point Gaziantep Hastanesi, bu yılın teması olan ‘#rengimizbelliolsun’ sloganı ile Down Sendromlu bireylere farkındalık için, en güzel renk çiçeklerde olduğu için birlikte dikimi yaparak onlara rengarenk çiçekler hediye etti.

“Down Sendromlu çocuklarla çiçek ekimi gerçekleştirdik ve bu çiçekleri onlara hediye ettik.”

Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, hastane olarak her yıl Down Sendromlular günü etkinliklerine destek verdiklerini belirterek, her yıl Down Sendromlu bireylerin sosyal sorumluluk kapsamında rutin olarak Kardiyoloji, İç hastalıkları ve Kulak Burun Boğaz poliklinik muayenelerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Dr. Ümit Mutlu Tiryaki Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte;  ” Her yıl 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olarak kutlanmaktadır. Bugün burada Down Sendromlu bireyler için birçok farkındalık etkinliği gerçekleştiriliyor. Biz de bu güzel insanlar için 100 tane çiçek getirdik. Bu yılın teması, hepimizin bildiği gibi ’Rengimiz belli olsun’. En güzel renkler çiçeklerde olduğu ve Down Sendromlu bireylerimiz de hayatı oluşturan en güzel renklerden olduğu için hastane olarak rengarenk çiçeklerimizle geldik. Down Sendromlu kardeşlerimizle çiçek dikip, gerçek dostların kromozom saymadığını belirten kartlarımızın yer aldığı bu çiçekleri onlara hediye edeceğiz” diye konuştu. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Medical Point’de “Rengimiz Belli Olsun’’ dedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin