Mehmet Erdoğan Esnafla İçiçe

featured
Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın Zafer Bayramı Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Erdoğan Esnafla İçiçe

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN, Şahinbey de ki pazarcı esnafını ve işyerlerini ziyaret ederek esnafın istek ve dileklerini dinledi. İşyeri sahipleri ve vatandaşlar ile hasbihal edip, hayırlı ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.

Özellikle pandemi sürecinin konuşulduğu ve çözümü noktasında Bakanlık çalışmalarını esnafımız ile paylaşan Sayın Mehmet Erdoğan Devletimizin tüm kurumlarının pandemi ile mücadelede sağlıktan ekonomiye, eğitimden yeni normalleşme sürecine kadar tüm çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. “Gönül Seferberliği” kapsamında AK Parti Gaziantep İl ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte Gaziantep Milletvekillerimiz üreticinin ve tüketicinin her zaman yanlarında olduklarını esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin devam edeceğini bildirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sn. Bayram Kemal Kılıç, Şahinbey İlçe Başkanı Sn. Hasan Teke, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Cuma Güzel, İl ve İlçe teşkilat üyelerimiz eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Erdoğan Esnafla İçiçe

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin