Mehmet Pamuk, Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu

featured
Mehmet Pamuk, Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Pamuk, Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep’te düzenlediği basın toplantısında partisinin büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı.

Zafer Partisi kurucularından Mehmet Pamuk Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

MEHMET PAMUK KİMDİR?

18/02/1964 Gaziantep merkez doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamlamıştır. Üniversite öğrenimine devam etmektedir.

Aktif çalışma hayatı ve seyahat tutkusu sebebiyle dünya üzerinde görmediği ülke neredeyse yoktur.

Küçük yaşlarda elektronik tamir servisi ile çalışma hayatına başladı. 1982 yılında askerliğini tamamladı, 1984’de kendi işyerini açarak elektronik bayilik ve servis hizmeti ile profesyonel iş yaşamına adım attı. 1989’da Pamuk Elektronik A.Ş. adı altında 30 şube ile sektöre hizmet üretti. Oto müzik sistemleri, alarmlar, çağrı cihazlan, mobil araç telefonu, Gsm sektörü ve diğer işlerde, distribütör ve operatörler ile yoğun çalışmalar üzerine, Türkiye geneli birincilik ve başarı ödülleri bulunmaktadır. 1997’de PATEKS A.Ş. ile tekstil, İplik, boya, apre ve Üretimine girdi. 2003 yılında İnşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladı. 2006’da şehir merkezinde, 3 yıldızlı otel yatırımı ile turizm sektörüne giriş yaptı. Ortalama 600 kişiye istihdam sağlayarak, ülke ekonomisine önemli katkılar sundu. 2017 yılında ülke ekonomisinin kötüye gitmesi ile, 35 yıl süren iş maratonunu minimuma düşürülerek standby’a indirdi. 2019’da PAMUKEVİM AŞ ile farklı bir sektöre yoğunlaşarak yatırım yapan Pamuk, yasalardaki değişikliklerden dolayı bu işi sonlandırmıştır.

Gaziantep Zafer Partisi 28.ci Dönem Milletvekili Adayı olan Pamuk, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Mehmet Pamuk, 3 kız, 1 erkek evlat babasıdır. Bir kızı Koç Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi mezunu, Ingilizce öğretmenidir. İkinci kızı Bilgi Üniversitesi’nde Mimarlık eğitimi almaktadır. Oğlu Bilgi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde 2. sınıf öğrencisidir. Üçüncü kızı 8 sınıfta eğitimini sürdürmektedir

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Pamuk, Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin