Mehmet Sait Kılıç’tan teşekkür mesajı

featured
Mehmet Sait Kılıç’tan teşekkür mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Sait Kılıç’tan teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi, Gaziantep Oğuzeli ilçesinde mevcut belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç ile birlikte yola devam dedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Belediye Başkan Adaylığının açıklamasının ardından sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımlayarak “Üreten Belediyecilik” anlayışıyla hizmet edeceğini belirtti.

Başkan Kılıç mesajında:

“Kıymetli Oğuzelili Hemşehrilerim,
Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partimizden Oğuzeli Belediye Başkan adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım. Başta Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyefendi olmak üzere Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ’a, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti YILDIZ’a TBMM İdare Amirimiz Sermet ATAY’a, İl Başkanımız Mustafa BOZGEYİK’e ve teşkilatlarımızın her bir mensubuna ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 2014 yılında “Daha Yaşanabilir Bir Oğuzeli” için çıktığımız bu kutlu yolda çalışmalarımıza Üretken Belediyecilik anlayışıyla hız kesmeden devam edeceğiz.
Cenab-ı Allah bu kutlu yolculukta bizlere omuz veren tüm gönüldaşlarımızdan razı olsun” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Sait Kılıç’tan teşekkür mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin