Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”

featured
Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”

48 yıllık eğitim ve idarecilik görevinden emekliye ayrılacak olan Milli Eğitim camiasının emektarı, Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdürü Memduh Cihan‘a veda gecesi duygulandırdı.

Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Topluluğu, Veda konseriyle Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserlerini Şahinbey Halk Eğitim Müdürü Memduh Cihan için seslendirdi.

48 yıllık eğitim ve idarecilik görevinden emekliye ayrılacak olan Milli Eğitim camiasının emektarı Şahinbey HEM Müdürü Memduh Cihan‘ı sevenleri ve öğrencileri yalnız bırakmadı.

Veda Konseri ’ne, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Halit Ateş ile Vasıf Munis, Şahinbey İlçe MEM Şube Müdürü Yılmaz Bozdere, Ezogelin Halk eğitim Merkezi Müdürü Recep Öztürk, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı, Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı Sayın Emre Koçyiğit, TUR- İŞ Sendikası Genel Başkanı, GAKATAD Başkanı Mezine Sırakaya, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yrd. Cuma Tuncer ve birçok davetli katılım sağladı.

Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Berk, Şahinbey Halk Eğitim Müdürü Memduh Cihan’a emeklilik hayatında huzur ve sağlık dilerken duygularını şöyle dile getirdi: “1996 yılında muayenehaneme böyle delikanlı birisi geldi. Ben de kendisini yeni görüyorum tabii. Kendisine öyle bir güveniyor ki, çok yüksek bir özgüven. Ben Memduh Cihan diyerek kendisini tanıtmaya başladı. Gaziantep’e geleli 11 sene olmuş, Fevzi Çakmak ilkokulunda görev yapıyor. O zamanlarda bu genci gördüğünde çok heyecanlanmıştım, şimdi de çok heyecanlıyım. Uzun yıllar eğitim camiasına emeği geçen Memduh Cihan hocamıza güzel bir emeklilik hayatı diliyorum “dedi

Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”
Şahinbey İlçe MEM Şube Müdürü Yılmaz Bozdere ise “Şahinbey Halk Eğitim Müdürü Memduh Cihan hocama bugüne kadar göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Memduh hocama sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir emeklilik hayatı diliyorum. Ayrıca; Sibel hocama, İzzet Oktay Mete Hocama, Veysel Hocama ve Köse Mehmet Kara hocama da hepinizin huzurunda ayrıca teşekkür etmek istiyorum” diyerek veda etmenin ne kadar zor olduğuna dikkat çekti.

Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdürü Memduh Cihan gecede kendisi için hazırlanan kısa videoyu izleyince çok duygulandı. 48 yıllık eğitim hayatına vermiş olduğu hizmetin dünden bugüne bıraktığı izi, hayatının en güzel anlarıyla sonlanıyordu. Ancak asla unutulmayacaktı.

Öğrencileri ona, “Seni asla unutmayacağız Muğla’nın EFE’si” diyerek veda etti.

Cihan yaptığı veda konuşmasında: “1958 yılında Muğla’da dünyaya geldim. 1961 yılında ilk okulu başladım ve 1975 yılında Muğla Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldum. Aynı yıl Köy Hizmetlerinde çalışmaya başladım. Devlete giriş tarihim 08.08.1975. Hem okudum hem çalıştım ve 1985 yılında öğretmen olarak atandım. Önce Aksaray’ın Yuva Köyünde, daha sonra Niğde Merkez’de sonrasında Erzurum’un Hınıs İlçesinin Bayramlı Nahiyesi ve nihayet rotasyon ile tayinim Gaziantep’e çıktı. Efeler diyarından Gaziantep diyarına geldim. 1985 yılından itibaren Gaziantep’in çeşitli okullarında öğretmen ve idareci olarak görev yaptım. 2019 yılında Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandım. Elimizden gelen tüm gayreti ve çalışmaları gösterdik. 2019 yılından bugüne kadar bizim dönemimizde 34500 kurs açılmış ve 250 bin kişiye belge vermişiz. Bu işler tabi ki ekip işidir. Çalışma arkadaşlarımın hepsine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”
Konser yaşanan duygusal anlarla unutulmaz bir geceye dönüştü.

Şahinbey İlçe MEM Şube Müdürü Yılmaz Bozdere, Memduh Cihan’a görevi süresince göstermiş olduğu başarı ve emeklerinden dolayı plaket takdim etti. Gecenin sonunda sahneye Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Halk oyunları ekibi çıktı. Zeybek gösterisinin ardından koro Cihan’a çok sevdiği “Ormancı” türküsünü seslendirdi.

Şef Nizamettin Safa yönetiminde çalışmalarını sürdüren koro ekibinin gösterdiği performans dinleyiciler tarafından alkışlandı.

Memduh Cihan’ın meslektaşları, öğrencileri ve sevenleri gecenin sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”
Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Memduh Cihan’a duygulandıran veda: “Ben Öğretmenim”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin