Memik Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı mı? Neden açıklama yapmıyor?

featured
Memik Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı mı? Neden açıklama yapmıyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memik Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı mı? Neden açıklama yapmıyor?

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, MHP’den Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı olmasına ilişkin hakkında çıkan haberlere sessiz kalmaya devam ediyor.

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı olan ve Ak Parti bayrağını Oğuzeli’nde yeniden dalgalandırma sözü veren Memik Yılmaz’ın yaklaşan yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olduğuna ilişkin basında çıkan haberlere sessiz kalması, konuyla ilgili açıklamada bulunmaması adaylığını netleştiremedi mi sorusunu akıllara getiriyor?

Memik Yılmaz’ın kulislerde AK Parti’den istifa edip, MHP’ye üye olduğu konuşulurken, hakkında basında yer alan Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı olduğuna ilişkin haberleri yalanlamıyor.

MEMİK YILMAZ ADAY ADAYI MI? AÇIKLAMA İÇİN NEYİ BEKLİYOR?

Memik Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı mı? Neden açıklama yapmıyor? Kamuoyu Yılmaz’dan, basında isminin geçtiği Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda açıklama bekliyor.

Memik Yılmaz Ak Parti içerisinde aktif olarak siyaset yapan Yılda Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Gaziantep FK Başkanı.

Ak Parti ile MHP arasında yapılan ittifak kapsamında resmi olmayan bilgiye göre Oğuzeli Belediyesinin MHP’ye verildiği konuşulurken, Belediye Başkan adaylığı için gözler MHP Genel Merkezine çevrildi. Kısa süre içerisinde adayların açıklanması beklenirken Oğuzeli Belediye Başkan Adaylığı için en güçlü adaylar arasında mevcut belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Memik Yılmaz’ın isimleri geçiyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
2
be_enmedim
Beğenmedim
Memik Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı mı? Neden açıklama yapmıyor?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin