Memleket Partisi Adayları, “Üreten bir Türkiye İnşa edeceğiz”

featured
Memleket Partisi Adayları, "Üreten bir Türkiye İnşa edeceğiz"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Adayları, “Üreten bir Türkiye İnşa edeceğiz”

Memleket Partisi Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayları projelerini anlattı.

Şahinbey Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan adaylar Gaziantep’in sıkıntılarını dile getirerek “Umutlarınızı kaybetmeyin. Bu kara günleri aşacağız. Bu memleket bizim. Yarınlar bizim” Gazianteplilere seslendi.

“Gecenin en karanlık anı, aydınlığa en yakın andır” ifadeleriyle Memleket Partisi’nin Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacak tek parti olduğuna dikkat çektiler.

Adil olmayan bir yarış içinde olduklarını belirten Şahinbey Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Çıbık ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Ercan Akyosun seçim bölgelerindeki halkın yoğun ilgisinden memnun olduklarını ve umutlarının yüksek olduğunu belirttiler.

Şahinbey Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Çıbık, Memleket Partisi’nin her seçim öncesi Karadeniz’de doğalgaz, Güneydoğu’da petrol bulan, yerli uçak, yerli otomobil yapmayan bir parti olduğunu amaçlarının çalışan, üreten bir Türkiye inşa etmek olduğunu bununda gençlere verilecek değerle gerçekleşeceğini söyledi.

“AÇLIK VE GIDA ÜLKENİN EN BÜYÜK SORUNU HALİNE GELDİ”

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Ercan Akyosun ise ülkenin en büyük sorunun açlık olduğunu belirterek, “Gıda sorunu ve açlık sorunumuz var.  Enerji sorunu ve su sorunu giderek büyüyor. Bizde genel Başkanımız Muharrem İnce’nin tavsiyeleriyle ucuz et, ucuz süt, ucuz ekmek üretmeyi amaçlıyoruz. Gaziantep’in sorunlarını biliyoruz ve çözüm üretmek için yola çıktık. Trafikten, üretime, sanayiden turizme gelişimin önünü açacağız. Üreten bir belediyecilik anlayışıyla Gaziantep’e hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ülkenin ve Gaziantep’in en büyük sorununun uyuşturucu olduğunu ifade eden Çıbık; “Kuracağımız rehabilitasyon merkezlerinde bağımlılıktan kurtulan gençlere istihdam sağlanacağız, onları spora ve sanata teşvik edecek etkinlikler düzenleyecek, Memlekete faydalı birer birey olarak topluma kazandıracağız. Şahibey’in derdi bizim derdimiz. Vatandaşımız ne derse, ne isterse onların istekleri doğrultusunda proje odaklı çalışacağız” dedi.

Memleket Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Çıbık ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Ercan Akyosun basın toplantısından sonra,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlayarak sahaya indi ve kadınlarla bir araya geldi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Memleket Partisi Adayları, “Üreten bir Türkiye İnşa edeceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin