Memleket Partisi’nden GAKATAD’a ziyaret

featured
Memleket Partisi’nden GAKATAD’a ziyaret
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi’nden GAKATAD’a ziyaret

Memleket Partisi Gaziantep teşkilatı, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya’yı ziyaret etti.

Memleket Partisi Şehitkâmil İlçe Başkanı Ercan Akyosun, Şehitkâmil İlçe Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Alican Doğan, Şehitkâmil İlçe Başkanvekili

Birol Yeter,  Şehitkâmil İlçe Başkan Yardımcısı Salih Dişbudak, Gaziantep İl Sekreteri Eda Bozgeyik, GAKATAD Başkanı Mezine Sırakaya’yı ziyaret ederek dernek hakkında bilgi aldı.

Gaziantep’i Süper Lig’de temsil eden takımları destekleyen kadın taraftarların ve taraftar bilincinin önemine vurgu yapan Sırakaya,  Kadınların spora ve sporcuya katkısı açısından dernek tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi vererek Memleket Partisi teşkilatını da tribünlerde görmek ve siyaset üzeri spor bilincinin oluşumuna katkı sağlamaya davet etti.

Memleket Partisi Şehitkâmil İlçe Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Alican Doğan, Kadınların Sporun farklı alanlarında Türkiye’yi dünyada temsil noktasında çok büyük yol kat ettiğini ancak destek anlamında kadın sporcuların yeterince desteklenmediğini söyledi.

Doğan, “Kadın sporcularımızla gurur duyduğumu belirtmek isterim. Yakın tarihte A Milli Kadın Voleybol takımımızın bize yaşattığı gurur gerçekten anlatılamaz. Olağan üstü bir duygu. Ancak yerelde baktığımız zaman maalesef ki Gaziantep hiçbir spor dalında beklenilen değerde destek almamakta. Gaziantepsporumuzun 68 ruhu yok edilmiş durumda. Kadın Futbolunda başarı elde eden ALG Spor maalesef ki destek alamamakta ve unutulmakta. Gaziantep’te çok başarılı sporcu kadın ve erkek arkadaşlarımız var. Basketbol, Futbol, Voleybol, Yüzme, Okçuluk, Atletizm, Hokey vb. gibi birçok dalında neden Gaziantep’in başarısı kısa sürüyor? Biz bu durumdan rahatsızız ve bu durumu değiştirmek için elimizden geleni yaparak Gaziantep’i sporda hak ettiği konuma getireceğiz” dedi.

Şehitkâmil İlçe Başkanı Ercan Akyosun ise Gaziantep’in Gastronomi şehri olarak anılmasıyla birlikte artan fiyatlara dikkat çekerek: “Yıllardır süren ve tüm dünyaya adını duyuran Gastronomi Kenti Gaziantep oluşan enflasyon ile birlikte çok fazla gerilemekte. Yöresel yemeklerimizi yerel halk pişiremezken, pahalılık nedeniyle lokantalara da gidemez hale geldi. Fiyatlar dudak uçuklatıyor. Bu ve buna benzer sorunlara Gastronomi unvanımıza zarar gelmemesi için derhal bir çözüm üretilmesi gerekmektedir. Gastronomi Gaziantep’in bir kültürü ve yaşam şeklidir. Biz Antepliler yemek yapmayı da yemeyi de severiz. Kültürümüzün yansıdığı her alan bizim için önemli. Memleket Partisi olarak kültürel değerlerimize sahip çıkmak ve onların nesilden nesile aktarılmasını sağlamak boynumuzun borcu” ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİMLERDE MEMLEKET PARTİSİ’DE VAR

Akyosun sözlerine şöyle devam etti: “Gaziantep ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil’de bulunan sanayi bölgelerinde ki bakımsızlık had safhada, rant mücadelesi nedeniyle yerel esnaf maalesef ki kepenk kapatma durumuna sürükleniyor. Özellikle Şehitkâmil yöneticilerinin dikkat etmesi gereken unsurlar bulunmakta. Küsget Sanayi Sitesi çöplük kent olmak üzere, bu örneğimiz gibi birçok üzerinde çalışılması gereken konular var. Şehitkâmil İlçe Başkanlığı olarak biz hazırız ve Şehitkâmil’i yeniden göz bebeği yapmak için projelerimiz üstünde tekrar tekrar, detaylı çalışarak hazırlık yapıyoruz. Önümüzdeki yıl yapılacak olan Yerel Seçimlerde Memleket Partisi’de var! Gaziantep ve Şehitkâmil bölgesine çok katkıda bulunacak ve bölgeyi tanıyan güçlü isim veya isimler ile Yerel Yönetim Seçimlerinde olacağız. Sizlerin aracılığıyla da buradan Millet İttifakı liderine ve yandaşlarına açık çağrıda bulunmak istiyoruz. Geri çekilin, oyları bölmeyin! Atatürkçü’ler olarak anlı şanlı Gaziantep’e hizmetin en layığını yapacağız. Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği başkanı olmanız yanı sıra Narkoz Haber’in imtiyaz sahibisiniz. Dolaysıyla biz hem spor alanında sizinleyiz hem de siyasi anlamda gazeteci olarak desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
6
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Memleket Partisi’nden GAKATAD’a ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin