MERİNOS VOLEYBOL TAKIMININ BÜYÜK BAŞARISI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MERİNOS VOLEYBOL TAKIMININ BÜYÜK BAŞARISITürkiye deplasmanlı   Voleybol 3. Ligi D gurubunda mücadele eden Merinos Bayan Voleybol takımı deplasmanda  Elazığ Polis Gücü takımını 3-1 yenerek önemli bir başarıya imza attı. İlk deplasmanından  üç puan alarak dönen Merinos Voleybol takımı önümüzdeki hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor ile sahasında mücadele edecek.

Elazığ kapalı spor salonunda yapılan müsabakada, uzun yıllar bu ligde mücadele eden güçlü ekiplerden Elazığ Polis Gücü spor Merinos spor karşısında varlık gösteremedi. Maça üstün başlayan Merinos spor ilk seti 25-21   ikinci seti 25-20 alarak durumu 2-0 yaptı  3. seti 25-20 kaybeden Merinos,  4.seti 25-18 alarak maçtan galip ayrıldı. Bu sezon ilk defa kurularak 3.lig D gurubunda mücadeleye başlayan Merinos spor bayan voleybol takımının oyuncularının tamamının alt yapıdan yetiştirildiğine dikkat çeken Merinos Spor kulübü Başkanı Abdurrahman Yavuz, amaçlarının voleybol sporunu en iyi şekilde tanıtmak olduğunu söyledi. Abdurrahman Yavuz “İlk deplasmanımızda galip gelerek büyük bir moral depoladık. Hocamız Ali Bağcı ve takımımız büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Amacımız voleybol sporunu sevdirmek ve kulübümüzün ismini üst sıralarda görmektir.Takımızı da oynayan tüm kızlarımız alt yapıdan yetiştirilmektedir. Ayrıca alt yapımızda yaklaşık elli civarında sporcu bulunduran takımımız gençler, yıldızlar ve küçükler kategorilerinde mücadele etmektedir.Bu hafta kendi sahamızda yapacağımız Diyarbakır Büyükşehir Belediye sporu da alarak ön sıralarda yer almak istiyoruz” dedi.

Öte yandan alt yapı takımlarında Gaziantep’te yapılan  il şampiyonasının  ilk maçında Gençlik spor takımını3-0  ve  Abdullah Kepkep spor kulübünü de 3-0 yenen Merinos takımı Gaziantep şampiyonluğu yolunda emin adımlarla ilerlediği belirtiliyor. Alt yapısında 50 tane sporcu bulunan Merinos spor  Gençler,yıldızlar ve küçükler  kategorilerinde mücadele ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MERİNOS VOLEYBOL TAKIMININ BÜYÜK BAŞARISI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin