MHP İhracatçıların Konteyner Sorununu TBMM’ye Taşıdı

featured
MHP ihracatçıların konteyner sorununu TBMM'ye taşıdı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP ihracatçıların konteyner sorununu TBMM’ye taşıdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantepli ihracatçıların en büyük sorunlarından biri olan konteyner sorununu meclis gündemine taşıdı. MHP ihracatçıların konteyner sorununu TBMM’ye taşıdı

TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma ile Gaziantepli ihracatçıların konteyner sorununu dile getiren MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ilgili bakanlıkların bu konudaki çalışmalarını ön plana alması gerektiğini söyledi. İhracat rakamlarının aratarak devam edebilmesi için bu konunun önem arz ettiğini de vurgulayan Milletvekili Taşdoğan; “2020 yılı ve 2021 yılının ilk çeyreğine bakıldığında Türkiye’nin en fazla ihracat yapan illeri arasında bulunan Gaziantep’in bu performansını sürdürebilmesi ve artırabilmesi için ihracat faaliyetlerine bir şekilde mani olan durumların yeniden gözden geçirilmesi gerekmektedir. Seçim bölgem olan Gazi şehrimizde ihracatçılarımız konteyner bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaktadırlar. Önceliğin Avrupa ve Çin taleplerine verildiği, hatta yapılan rezervasyonların bile iptal edilerek ihracatçılarımızın mağdur edildiği meslek odalarımızca tespit edilmiştir. Bu durum göz önüne alındığında; Ticaret Bakanlığımız ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın, bu husustaki sıkıntıların çözümü üzerine olan çalışmalarını ön plana almaları büyük önem arz etmektedir” diye konuştu.

Seçim bölgem olan Gazi şehrimizde ihracatçılarımız konteyner bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaktadırlar. Önceliğin Avrupa ve Çin taleplerine verildiği, hatta yapılan rezervasyonların bile iptal edilerek ihracatçılarımızın mağdur edildiği meslek odalarımızca tespit edilmiştir. Bu durum göz önüne alındığında; Ticaret Bakanlığımız ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın, bu husustaki sıkıntıların çözümü üzerine olan çalışmalarını ön plana almaları büyük önem arz etmektedir” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP İhracatçıların Konteyner Sorununu TBMM’ye Taşıdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin