MHP Miletvekili Taşdoğan Sahada Hızlandı

featured
MHP Miletvekili Taşdoğan Sahada Hızlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Miletvekili Taşdoğan Sahada Hızlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. MHP Milletvekili Taşdoğan, esnaf ziyareti yaparak hem sektörlerin nabzını tuttu, hem de sorunları ve talepleri yerinde dinledi.

 MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MHP Şehitkâmil İlçe Teşkilatı ile birlikte saha çalışmalarına hız vererek dükkan dükkan gezip esnafın ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Gaziantep Milletvekili Taşdoğan’ın esnafın ve vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşması adına meslek odaları, belediye başkanları ve bakanlıklarla da anında iletişim kurması dikkatlerden kaçmadı. MHP Milletvekili Taşdoğan, Cumhur İttifakı olarak sorunların çözümü noktasında ciddi adımlar attıklarını da belirtti.

“CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN İTTİFAKIDIR, MİLLETİNİN DE YANINDADIR”

Esnafların ve vatandaşların taleplerine önem verdiklerini aktaran Milletvekili Taşdoğan, “Biz ülkemize ve şehrimize hizmet etmek için buradayız. Özellikle esnafımız ekonominin can damarıdır. Bu konuda da saha çalışmalarımızda onları sık sık ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmaya özen ve önem gösteriyoruz. Bu sebeple esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini yüz yüze dinlemek için ziyaretlerimizi daha da sıkılaştırdık. Bize ulaştırılan sorun ve taleplerin çözülebilirliğine göre anında müdahil olarak gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Çözüm noktasındaki hızımızı da sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Çünkü, Cumhur İttifakı, halkın ve milletin ittifakıdır” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Miletvekili Taşdoğan Sahada Hızlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin