MHP TEŞKİLATLARINDA YEREL SEÇİM ÖNCESİ NELER OLUYOR?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP TEŞKİLATLARINDA YEREL SEÇİM ÖNCESİ NELER OLUYOR?MHP, Adıyaman il teşkilatının kapanması ve il başkanı Osman Aslan’ın partiden ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından Bingöl ili Genç teşkilatını da kapattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat ÇETİN’ in, Bingöl ili Genç İlçe Teşkilatını MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak kapattıklarını açıkladı.

Bingöl ili Genç İlçe Başkanı Şevket ÖVÜN’ün kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildiğini yazılı bir açıklama ile duyuran Çetin yeni teşkilat kurulana kadar Bingöl ili Genç teşkilatının kapatıldığına ilişkin yazılı açıklamasında şunlara yer verdi;

“Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; BİNGÖL ili GENÇ ilçe teşkilatı, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 29.10.2013 tarihinde il başkanlığına ve Bingöl Genç Kaymakamlığına bildirilmiştir. İlçe Başkanı Şevket ÖVÜN hakkında kesin ihraç talebi ile disiplin sevk işlemi başlatılmış olmakla birlikte tahkikatın tamamlanması ve kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir”

22 Ekim’de MHP Adıyaman il teşkilatı kapatılırken İl Başkanı Osman Aslan, kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilmişti. Daha öncesinde ise bilbord reklamları ile kamuoyunun gündemine düşen; Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde billboardlarda yer alan Kürtçe ve Türkçe bayram mesajı nedeniyle partiden kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 12 meclis üyesiyle birlikte MHP’den istifa etmişti. Tüm bu gelişmeler yerel seçimler öncesinde MHP’de temizlik mi başladı sorusunu akıllara getiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP TEŞKİLATLARINDA YEREL SEÇİM ÖNCESİ NELER OLUYOR?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin