MHP’nin sevilen ismi, eski Milletvekili Arzu Erdem Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı

featured
MHP'nin sevilen ismi, eski Milletvekili Arzu Erdem Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’nin sevilen ismi, eski Milletvekili Arzu Erdem Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı

MHP 25, 26 ve 27 dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatını yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin sevilen isimlerinden Arzu Erdem’in İstanbul bölgesinden belediye başkanlığı aday adayı başvurusu partide sevinçle karşılandı.

Erdem,  “Biz dünya saltanatına değil, milletimizin sevdasına talibiz. Çünkü biz, “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen fedakar vicdanlarız” sözleriyle ilkeli ve tutarlı Türkiye sevdalısı olduğunu ve “Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye” anlayışıyla aday adaylığı başvurusu yaptığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından: “Bir belediye başkanı, yöresinin en mağdur insanını mutlu ve huzurlu insan yapasıya kadar rahat uyku bile uyuyamaz.” sözlerini yüreğimize nakşettiğimiz, bir ömür baş ucu nasihatı olarak muhafaza edeceğimiz saygıdeğer genel başkanımız, büyüğümüz, liderimiz Devlet Bahçeli beyi ziyaret ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. Liderimizin hayır dua ve talimatlarını aldım. Ömrü bereketli olsun…

“AYIRMADAN AYRIŞMADAN YERELDE İKTİDAR ÜLKEDE İSTİKRAR”

Belediye başkanlarımızın üretken ve ülke sevdalısı bir belediyeciliğin adeta sembolü haline gelmesinde büyük emekleri olan genel başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz beye, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. Cumhur dedik, müstesna bir ittifak ahlakıyla Türkiye’yi muhafaza ve müdafaa ettik. Şimdi de “Ayırmadan Ayrışmadan Yerelde İktidar Ülkede İstikrar” diyoruz. Yönetimde İstikrar Daha Güçlü İstikbal diyoruz. Rabbim mahcup etmesin…

Hiç kuşkusuz hakka ve halka meftun olanların alnı da, bahtı da, yolu da açıktır. Hiç kuşkusuz zafer inananlarındır. “Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye” anlayışıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için yola çıktım.

“UYUMLU YÖNETİMLE UMUTLU GELECEK”

İnsanlığın son 300 yılına damgasını vuran “Modern Endüstriyel Toplum” aynı zamanda bir çalışma toplumudur. Kaldı ki, çalışmak, emek vermek, helal kazancın peşinden koşmak şerefli bir hayatın, onurlu bir ömrün bereketidir. Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışını bir kez daha göstermek için “İSTİKRAR VE HİZMET İÇİN Uyumlu Yönetimle Umutlu Gelecek” diyoruz” dedi.

Arzu Erdem MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ve Genel Başkan yardımcıları Av. Fethi Yıldız, İzzet Ulvi Yönter ve Sadir Durmaz’ı ziyaret etti.

MHP'nin sevilen ismi, eski Milletvekili Arzu Erdem Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı

ARZU ERDEM KİMDİR?

Arzu Erdem 1970 yılında Almanya Heilbronn Sontheim’da doğdu.

Dilbilimci, Pedagojik Destek Uzmanı, Adli Bilirkişi, Eğitimci; İstanbul Üniversitesi Alman Dili Eğitimi Bölümünü bitirdi. İstanbul Üniversitesinde Alman Dili Eğitimi dalında yüksek lisans yaptı.

Kimsesiz Çocuklar Eğitim ve Sevgi Derneği Kurucu Başkanlığı ve Gençleri Uyuşturucudan Koruma Derneği Kurucu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Otomotiv, sağlık ve eğitim alanlarında aile şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı.

MHP 25,26,27 dönemde İstanbul Milletvekili seçildi.

AB Uyum Komisyonu ve Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Üyeliği yaptı. Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesidir.

Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce, orta derecede Fransızca ve Latince bilen Arzu Erdem, evli ve 2 çocuk annesidir.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde İstanbul’dan Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’nin sevilen ismi, eski Milletvekili Arzu Erdem Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin