MİKRO CERRAHİ MÜDAHALESİ İÇİN MEDİCAL PARK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MİKRO CERRAHİ MÜDAHALESİ İÇİN MEDİCAL PARKMedical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba, düzenlediği basın toplantısı ile Trafik kazaları, iş kazaları ve çeşitli nedenlerle kopan organ ve dokular Medical Park Gaziantep Hastanesinde Mikrocerrahi yöntemi ile tedavi edildiğini ve hastane bünyesinde önümüzdeki günlerde “MİKRO CERRAHİ MERKEZİ” açılacağını açıkladı.

Düzenlenen toplantıda basın mensuplarına 1 Nisan’da açılacak olan Ek bina  hakkında bilgi verilirken Estetik Plastik ve Rekonstrüktif cerrahi uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan da son dönemlerde hastanede gerçekleştirilen önemli ameliyatlar hakkında sunum gerçekleştirdi.

GAZİANTEP UZUV KOPMALARININ SIKÇA YAŞANDIĞI BİR KENT

Doğan yaptığı konuşmada; “Biz Medical Park Özel Gaziantep Hastanesi olarak daima kendimizi bölge halkının sağlık gereksinimleri doğrultusunda geliştirme ihtiyacı hissettik.Bu hassasiyetimiz doğrultusunda Gaziantep’in sanayi şehri olması dolayısıyla uzuv kayıplarının sıkça yaşandığı yerdir. Gaziantep ve civar illerin doğru merkez bulmakta sıkıntı çektiğini, vatandaşların hastane hastane,hatta şehir şehir dolaşmaları nedeniyle kopan organlarının yerine dikilmesi şansıda kaybettiklerini tespit ettik. İşte bu durum bizleri Medical park özel Gaziantep hastanesi plastik cerrahi bünyesinde Mikro Cerrahi ünitesi kurmamıza sevketmiştir. Özel hastanecilikte önce hizmet kalitesini ön planda tutarak çok kısa bir zamanda Micro Cerrahi ünitesinde başarılı operasyonların haklı gururunu yaşamaktayız. İşte bu noktada sizlerinde katkılarıyla amacımız bu kutsal hizmetin daha geniş halk kitlelerine ulaşılmasını sağlayarak mağduriyetlerinin önüne geçmek ve kopan organların yeniden hayat bulmasını sağlamaktır”

MİKRO CERRAHİ MÜDAHALESİ İÇİN MEDİCAL PARK

MİKRO CERRAHİ MÜDAHALESİ İÇİN MEDİCAL PARKZAMAN EN BÜYÜK SORUN

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan’ın göreve başlamasıyla yeni bir ivme kazanan bölümde parmak, el kol ve ayak kopması vakalarına müdahale ediliyor. Bölge halkı için büyük önem taşıyan Mikro Cerahhi’de kopan organın saklama koşullarını anlatan Doğan bu durumda en önemli sorunun zaman olduğunu ve hastaların zamanla yarıştığını belirtti. Medical Park Gaziantep Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet DOĞAN, parmak el ayak ve doku kopmalarında zamanlamanın önemine işaret ederek, kopan organ ve dokunun hastaneye doğru koşullar altında ve zamanında ulaştırılması gerektiğini söyledi. Op. Dr. Doğan, Mikrocerrahinin her yerde yapılmadığının altını çizerek, sabır özveri ve dikkat isteyen, ekip çalışması ile yapılan bir operasyon olduğunu belirtti. Bu tür ameliyatların planlı olmadığını ve bu yüzden gece gündüz 24 saat çalıştıklarını vurgulayan Doğan, kendisi ve mesleğine büyük sabır ve özveri gösteren eşi ve çocuklarına teşekkür etti.

Mikrocerrahi ünitesinin her hastanede olmayışı, bilgi birikimi ve deneyim gerektirmesi, hassas operasyonlar olması nedeniyle bu bölümün önemi bir kez daha ön plana çıkıyor. Gaziantep Medical Park Hastanesi ise, bölge illerinden gelen hastalara yaptığı başarılı operasyonlarla haklı bir gurur yaşıyor.

.

KEMİK İLİĞİ NAKİL MERKEZİ AÇILACAK

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba ise, başarılı sonuçlar aldıkları bu alanla ilgili olarak, önümüzdeki süreçte hizmete girecek olan ek binada donanımlı bir ekiple birlikte bir El Cerrahisi Merkezi oluşturmayı düşündüklerini söyledi. Genel Müdür Kubba, Nisan ayında hizmete girecek ek binada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde özel hastaneler arasında bir ilk olacak olan 12 yataklı “Kemik iliği nakil merkezi”ni de hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Sağlıkta kaliteli hizmet vermeyi ilke edindiklerini anımsatan Kubba, ek bina ile 25 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığını ifade etti.

MİKRO CERRAHİ MÜDAHALESİ İÇİN MEDİCAL PARK“AYAĞIMI KAYBEDECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM”

Geçen hafta, çalıştığı sanayi tipi hızar makinesine ayağını kaptıran Mehmet Dimez 9 saat süren bir operasyon geçirmiş ve ayağın kopan kısmı mikrocerrahi ile yerine dikilmişti. Basın mensuplarının odasında ziyaret ettiği Mehmet Dimez isimli hasta, operasyonu yapan ekibe ve hastane çalışanlarına teşekkür ederken duygulu anlar yaşadı. Ayağını kaybedeceğini düşünürken, iyileşmenin sevincini yaşayan hastanın eşi Sabahat Dimez ise emeği geçen herkese teşekkür ederek, “geçirdiği iş kazasından sonra eşimin ayağının kesileceğini düşünüyorduk, sağolsun doktorumuz yaptığı operasyonla ayağın kesilmesini önledi, başta doktorumuz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Medical Park Gaziantep Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet DOĞAN’nı Lokman Hekime benzeten 47 yaşındaki Mehmet Dimez  ameliyatı gerçekleştiren ve ayağına yeniden kavuşmasını sağlayan ekibe ömür boyunca dua edeceğini belirtti.
Operasyonu  gerçekleştiren Op.Dr. Mehmet Doğan ise, hastanın 9 saat süren operasyonun çok başarılı geçtiğini, hastanın durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini söyledi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MİKRO CERRAHİ MÜDAHALESİ İÇİN MEDİCAL PARK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin