Milletvekili Koçer’in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

featured
Milletvekili Koçer'in 2022 yılı bütçesi görüşmesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Koçer‘in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

“Yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet aşkıyla tarihin kutsiyetine mazhar olan şehit ve gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır. Gaziantep Haber

Türk milleti tarih boyunca , şehitlik ve gaziliği en büyük şeref kabul etmiş, “Ölürsem şehit, kalırsam Gazi olurum!” diyenlerin yaşadıkları gurura ortak olmuştur.
Toprakları şehit ve gazi kanıyla sulanmış olan vatanımız ve gökyüzünde dalgalanan şanlı bayrağımız; şehit ve gazilerimizin bizlere olan birer emanetidir. Hepimizin en büyük vatandaşlık görevi ; şehit ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmak, ay yıldızlı al bayrağımızı bu topraklarda sonsuza kadar  dalgalandırmak ve milletçe birlik ve beraberlik içerisinde bu emaneti gelecek nesillere aktarmaktır. Yüz yıl önce Gazi Meclisimizin, Mustafa Kemal Atatürk’e ‘gazi’ unvanı vermiş olması, ülkemizin bağımsızlığını ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna canlarını vermekten bir an bile geri durmamış  şehit ve gazilerimize duyulan minnettin bir  tezahürüdür.
Gazi şehrimizin bir ferdi ve gazi meclisin bir üyesi olmaktan duyduğum gururla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Koçer’in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin