Nejat Koçer Yavuzeli’nde Coşkuyla Karşılandı

featured
Nejat Koçer Yavuzeli'nde Coşkuyla Karşılandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nejat Koçer Yavuzeli’nde Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Milletvekili Nejat KOÇER, Yavuzeli İlçe Teşkilatında Partilileri ziyaret etti. Ziyareti sırasında Parti ve Merkezi Hükümet çalışmalarını aktaran KOÇER, daha sonra Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu ile bir araya gelerek alt yapı çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.

Yavuzeli esnafı ve halkı tarafından coşku ile karşılanan AK Partili Vekil, her bir esnaf ile birebir ilgilenerek, sıkılmadık el bırakmadı ve ilçe sakinlerinden gelen talepleri dinleyerek, tek tek notlar aldı. Ardından Bağtepe Mahalle sakinlerinden Yavuzeli Kurucu İlçe Başkanı Şıho POSTACI’nın ve Süleyman Obası Mahalle sakinlerinden Şeyho GÜZEL’in taziyelerine katılarak, POSTACI ve GÜZEL ailelerine baş sağlığı diledi.

Son olarak yapımı devam eden Yavuzeli Devlet Hastanesi’ni yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili Nejat KOÇER’e, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul TEYMUR ve Mehmet KAPLAN ile birlikte İl Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nejat Koçer Yavuzeli’nde Coşkuyla Karşılandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin