MUAMMER GÜLER’İN TÜRK BAYRAĞI TEPKİSİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUAMMER GÜLER’İN TÜRK BAYRAĞI TEPKİSİİçişleri Bakanı Muammer Güler, TBMM Genel Kurulu’nda Diyarbakır’daki düzenlenen nevruz kutlamalarında Türk Bayrağı asılmamasını sert bir dille kınadı.

Bakan Güler yaptığı konuşmada, “Diyarbakır’da gerçekleştirilen nevruz etkinliğinde Türk bayrağı olmamasını ben de buradan nefretle kınıyorum. Türk bayrağının orada olmaması bir büyük eksikliktir. Ben de şiddetle kınıyorum. Elbette ki Terörle Mücadele Kanunu’nda bununla ilgili hükümler var. Bu kanunun 4. ve 7. maddelerinde Türk Ceza Kanunu’nun 215. maddesinde, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 23. maddesinde yer alan aykırılıklar tespit edildiğinde, adli mercilere teslim edilecektir. Bu konudaki yetki ve sorumluluk adli mercilerindir, ancak bizim tespitlerimiz vardır. Bu tespitlerimiz adli mercilere teslim edilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın ”dedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler yaptığı konuşmada “Gündemde hangi süreç olursa olsun, terörle mücadele kesintisiz sürecektir. Bizim, çözüm sürecinden anladığımız, birilerinin şartlı beklentilerini karşılamak değil, milli birlik ve kardeşlik projesi içerisinde herkesi kucaklayan, ülkede huzur ve güvenliğin tesisini amaçlayan bir ortamı oluşturmaktır” ifadelerine de yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MUAMMER GÜLER’İN TÜRK BAYRAĞI TEPKİSİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin