Muharrem İnce kime yavşak dedi?

featured
Muharrem İnce kime yavşak dedi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce kime yavşak dedi?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce; hangi terör örgütüyle nasıl bir ilişki kurulursa kurulsun, bu yavşak bir ilişki türüdür diyerek kime gönderme yaptı?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Mersin’in Tarsus ilçesinde yeniden aday gösterilmediği için CHP’den istifa eden belediye başkanı Haluk Bozdoğan ile birlikte basın açıklamasında bulundu.

İnce; “Tencere iktidarı yıkar, doğrudur. Ama güvenlik tencereyi yıkar. FETÖ’ye mesafe koymazsan, PKK’ya mesafe koymazsan dolar 100 lira olsun bu millet sana oy vermez” diyerek hangi partiye gönderme yaptı?

İnce; “Geçen yıl yapılan genel seçimlere ilişkin kimin kaybettiğine iyi bakın. Anketçiler televizyonda Kemal Kılıçdaroğlu’nun oy oranını %62 olarak gösterdiler. Muharrem İnce çekil dediler. Cumhuriyetin son seçimi, batıyoruz, bitiyoruz, çekil Muharrem dediler. Anketçiler yalan söylediler millete. Gazeteciler milletin gözünün içine baka baka yalan söylediler. Sanatçılar bize hakaret ettiler. Yapmayın etmeyin, yedi tane Cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz, ben bir şey istemiyorum, Davutoğlu ve Ali Babacan’ı kenara at dedim. Ben bir şey istemiyorum, yanına geleceğim duracağım, Bakanlık ta istemiyorum dedim. Sadece Meral Akşener Cumhurbaşkanı yardımcısı olsun, tek yardımcı olsun dedim. Tencere iktidarı yıkar, doğrudur. Ama güvenlik tencereyi yıkar. FETÖ’ye mesafe koymazsan, PKK’ya mesafe koymazsan dolar 100 lira olsun bu millet sana oy vermez” dedi.

Yavşak ifadesinin bazı basın yayın organlarında CHP ile ilişkilendirilmesine tepki gösteren İnce, X hesabından yaptığı açıklamada; “Hangi terör örgütüyle nasıl bir ilişki kurulursa kurulsun, bu yavşak bir ilişki türüdür. Bu ifadeyi herhangi bir siyasi parti için kullanmam, kullanılmasını doğru bulmam. Ben tamamen aradaki ilişkiyi kast ettim. Haberin bu şekilde servis edilmesini kınıyorum” açıklamasında bulundu.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muharrem İnce kime yavşak dedi?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin