MUHASEBECİLER 3 ADAYDAN BİRİNİ SEÇECEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUHASEBECİLER 3 ADAYDAN BİRİNİ SEÇECEKMUHASEBECİLER 3 ADAYDAN BİRİNİ SEÇECEKMUHASEBECİLER 3 ADAYDAN BİRİNİ SEÇECEKSerbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası seçimli genel kurulu Anatolian Otelde yapıldı. Yarın başkanlık için oy kullanacak muhasebeciler yeni başkanını belirleyecek.

Gaziantep’te oda seçimlerinin sonuncusu GSMMMO ile son bulacak. Anatolian Otelde düzenlenen 21. genel kurula çok sayıda Muhasebeci katıldı. Aktif ve Aksiyon gruplarının yarışacağı seçimde son anda bir bağımsız aday çıktı. Aksiyon gruptan ayrılarak Bağımsız aday olan Settar Büyükkömürcü ile aday sayısı üçe çıktı.

MUHASEBECİLER 3 ADAYDAN BİRİNİ SEÇECEKGSMMMO eski Başkanı Mehmet Nabioğlu genel kurula ilişkin yaptığı yaptığı değerlendirmede; “Görevleri süresince meslek çıkarlarımız ve ülke menfaatleri için çalıştık. Bugün genel kurulumuz bitti. Yarın başkanımızı seçeceğiz.1541 üyemiz yarın gelip oylarını kullanacaklar.Sonuç ne olursa olsun meslek camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.Burada söylenecekler söylendi, yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı anlattık. Odaya siyasetin girmemesi konusunda çok hassas davrandık. Yönetimimizde her görüşten arkadaşımızla beraber çalıştık ve hizmet verdik. Hiçbir zaman odamıza siyasetin girmesine müsaade etmedik ve her kararı ortak, birlik ve beraberlik içerisinde aldık. Arkadaşlarımız tekrar bize görev verirlerse hizmetimize devam edeceğiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AKSİYON FİRE VERDİ 1 BAĞIMSIZ ÇIKTI

MUHASEBECİLER 3 ADAYDAN BİRİNİ SEÇECEK

Son anda Aksiyon grubundan ayrılarak Bağımsız aday olan Settar Büyükkömürcü kendisine ait projelerinin olduğunu ve son iki gün içerisinde kendilerinin yönetime alınmamasından dolayı ayrıldığını ifade ederek, “Ben yaklaşık 1 yıldır grup çıkma amacındaydım. Odamızla ilgili planlarımız projelerimiz vardı. Bunların birçoğunu yazılı hale getirmiştim. Çalışmalarımın hazırlık aşamasında Hüseyin Beyle tanışma fırsatı bulduk ve beraber çalışma kararı aldık. Projelerimizi beraber paylaşalım diyen Hüseyin beyin teklifini kabul ettim. 2 gün öncesine kadar beraber çalıştık fakat seçime 2 gün kala bizi denetleme kuruluna almak zorunda olduğunu söyledi. Yönetim kurulunda yer olmadığını söyledi ancak bu şekilde alabilir deyince bende çalışmak amacıyla bu işlere girdiğim için, çalışamayacağım bir yerde bulunmaktansa bulunmamayı tercih ettim. Bu nedenle gruptan ayrılmak zorunda kaldım. Geçen yıl seçimlerde böyle kutuplaşma yoktu. Burada çift taraflı bir kutuplaşma oldu aslında mesleğimiz için çok doğru değil bizim meslek için yapılacak icraatları konuşmamız lazım gerekir. Birbirimizle kırgınlıklara üzgünlüklere kavgaya gerek yok, projelerin konuşması gerekir ama maalesef meslek odalarında zaman zaman bu tarz olaylar oluyor. İnşallah tatlıya bağlanacak dostluklar devam edecek diye düşünüyorum. Kim gelirse gelsin odamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aksiyon gruba da genel kurulda yapacakları projeleri anlatarak muhasebecilerden oy istedi ve her iki tarafa da başarılar diledi.

Olaysız başlayan genel kurul sonunda Yalçın Kaya’da Aksiyon grubundan istifa etmek istedi ancak divan kurulu,  bu konunun il seçim kurulu ile görüşülmesi gerektiğini belirtti. Kısa süreli tartışmadan sonra olay tatlıya bağlandı.

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler yarın yapılacak olan oylamadan sonra başkanlarını seçecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MUHASEBECİLER 3 ADAYDAN BİRİNİ SEÇECEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin