Murat Çetin, “Berat; kurtulmak, bağışlanmak demektir”

featured
Murat Çetin, “Berat; kurtulmak, bağışlanmak demektir"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Çetin, “Berat; kurtulmak, bağışlanmak demektir”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Çetin mesajında, “Berat; kurtulmak, bağışlanmak demektir. Yüce Allah’ın hem hâkim hem de bütün yaptıklarımıza şahit olduğu bu gecede bizim en büyük amacımız beratımızı elimize alabilmek olmalıdır. Yüce Rabbimizin af ve mağfiret gecesi olan bu gece, samimi dualarımızla hayırlara vesile olsun” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yayımladığı mesajda kandillerin insanların ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirterek, “Yüce Allah’ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu mübarek geceyi idrak etmenin sevinci içerisindeyiz. Rabbim bizlere, Berat gecesini dua, tövbe ve ibadetler ile en verimli şekilde ihya edebilmeyi nasip eylesin. Bu gece, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği, umut, huzur ve adeta bir müjde gecesidir. Berat gecesi vesilesiyle; elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, birlik, beraberlik ve kardeşlik hisleriyle aramızdaki sevgi bağlarını daha da güçlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Çetin, “On altı gün sonra Allah’ın izniyle kavuşacağımız Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Berat Kandili gecesinde semaya açılacak ellerin, yapılacak duaların Allah katında kabul olmasını umut ediyorum. Bu gecenin, ülkemizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna, Filistinli kardeşlerimizin yaralarının sarılmasına vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Tüm kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Murat Çetin, “Berat; kurtulmak, bağışlanmak demektir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin