Mustafa Güneş Güven Tazeledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Güneş Güven TazelediS.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş yapılan 2012 yılı Olağan Mali Genel Kurulda üyelerin tamamının takdiri kazandı.

KOSGEB salonunda yapılan toplantıya üyelerin tamamına yakını katılırken, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş kooperatif gelirleri ile doğru orantılı olarak hizmetleri de arttırdıklarını söyledi. Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi’ne 2 yıldan bu yana yaptıkları yatırımların meyvelerini aldıklarını belirten Güneş, “Amacımız esnaf ve sanatkârımıza hizmettir. Bu bağlamda Kooperatifin idare binasından tutunda küçük sanayi sitesinin en ücra köşesindeki arsalara kadar tüm demirbaşların revizyonu yapıldı ve kiralama suretiyle işlerlik kazanmasını sağladık. Esnafa daha iyi hizmet için hem gelirlerimizi hem de hizmetlerimizi katlayarak arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Mustafa Güneş Güven TazelediHizmet yapılan yerde mutlaka eksiklikler yaşanacağını belirten Başkan Mustafa Kemal Güneş, şunları söyledi: ‘Sitemizde güçlü bir ekiple birlikte iş yapıyoruz. Ben veya biz demek yerine hepimiz diyoruz. Çünkü amaç esnafımıza hizmet olunca adeta ip yumağı gibi kenetlenerek güç oluşturuyoruz. Hizmet etmemize destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum’

Küçük Sanayi Sitesi Genel Kurulu’na beklenenin üzerinde katılım gerçekleşirken, bütçelerin okunmasıyla başkan Mustafa Kemal Güneş’e üyeler alkışlarla teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mustafa Güneş Güven Tazeledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin