1. Haberler
  2. Spor
  3. Mutlu Özpineci, “Gaziantepspor bir markadır, bu markada Gaziantepspor Kulübüne aittir”

Mutlu Özpineci, “Gaziantepspor bir markadır, bu markada Gaziantepspor Kulübüne aittir”

featured
Mutlu Özpineci, "Gaziantepspor bir markadır, bu markada Gaziantepspor Kulübüne aittir"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mutlu Özpineci, “Gaziantepspor bir markadır, bu markada Gaziantepspor Kulübüne aittir”

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci son günlerde Gaziantepspor’un isim hakkı ve markasına ilişkin gündemi meşgul eden konularda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci, Politika ve Gündem programında Gazeteci Mezine Sırakaya’nın konuğu oldu.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci, Gaziantepspor’un isim hakkının kendisinde olduğunu, bu ismi almak için bugüne kadar çok sayıda müracaat olmasına rağmen hepsine itiraz ettiklerini ve kazandıklarını söyledi.

Özpineci; Asıl olan Gaziantepspor’un neden bu hale geldiği veya getirildiğinin sorgulanmasıdır. Bizim Gaziantepspor olarak hedeflerimiz bellidir. Gaziantepspor’un isim ve marka hakları Gaziantep FK başkanı Memik Yılmaz’ı neden ilgilendiriyor. Memik Yılmaz, sen Gaziantep FK’nın kulüp başkanısın, git kendi kulübündeki işlerle uğraş, kulübünü düzelt.

“GAZİANTEPSPOR’UN İSİM HAKKI İÇİN KİMLER MÜRACAAT ETTİ”

Gaziantepspor Kulübünün isim hakkı ve markası, Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci olarak bende bulunmaktadır. Bununla ilgili Gaziantep FK tarafından belirli dönemlerde yapılan başvurular bulunmasına rağmen kendilerine resmi olarak RED cevabı verilmiştir. Gaziantep Futbol Kulübünün, Cevdet Akınal’ın, Gaziantep Atçılık Kulübünün, Gaziantep Tenis Kulübünün ve Gaziantep Şarap Kulübünün Gaziantepspor isim ve marka hakkı için talebi olmasına rağmen itirazlarımız neticesinde isim ve marka hakkının Mutlu Özpineci olarak şahsıma verilmesi uygun görülmüştür.

“GAZİANTEPSPOR NEDEN BU HALE GETİRİLDİ, ÖNCELİKLE BU SORGULANSIN”

Öncelikle bu kadar önemli bir marka olan Gaziantepspor’un neden bu hale geldiği veya bu hale getirildiğinin sorgulanması gerekir. Neden şimdi Gaziantepspor sevgisi tuttu sizi? Sebep Nedir? Mevcut Gaziantep FK zaten bugüne kadar çok sayıda isim değiştirdi. Kulübün isminin değişmesiyle daha mı başarılı olacak. Biz, gerçek Gaziantepspor olarak halkı yanımıza alarak gerçekten Gaziantep’in en büyük markası olan Gaziantepspor’u tekrar gündeme taşıyacağız.

“GAZİANTEPSPOR NEDEN SAF DIŞI BIRAKILDI?”

Bu şehrin bir tane daha futbol kulübü olmasını istiyoruz. Daha önce 27 yıl süper ligde oynamış bir kulübü kimseye harcatmak istemiyoruz. Sözde 135 milyon TL borcu olduğu için batırılan bir kulüp Gaziantepspor. Ancak, esas batırılma sebebi bu 135 milyon TL borç değil. Bu kulübün üzerinde bulunduğu varlıkların çok kıymetli olması, bu kıymetten dolayı doğacak rantın elde edilmesi için Gaziantep’in en büyük markası olan Gaziantepspor’un saf dışı edilmek suretiyle üzerinde bulunan hakları ele geçirmekti.

“GAZİANTEPSPOR, GAZİANTEP’İNDİR VE AYRI BİR MARKADIR”

Bizim hedefimiz bu takımı süper amatörden başlatarak tekrar yavaş yavaş Türkiye Liglerine kazandırmaktır. Üst liglerden bir takım almak suretiyle Gaziantepspor’u oralara taşıma gibi bir düşüncemiz yok. Gaziantepspor’u alt yapısını oluşturmak suretiyle, sağlam bir zemine oturtarak gideceğiz. Başka bir kulüp alıp onun sorunlarını veya borçlarını Gaziantepspor’a yaşatmak istemiyoruz. Bana yıllardır Gaziantep FK’nın isminin Gaziantepspor olarak değiştirilmesi konusunda teklifler geliyor ancak kabul etmiyorum. Çünkü Gaziantepspor, Gaziantep’indir ve ayrı bir markadır. Gaziantep FK bugüne kadar beş tane isim değiştirmiş, şimdi altıncısının peşindeler. Ancak Gaziantepspor kurulduğunda bu isimle kurulmuş olup bugünde Gaziantepspor’dur ve böylede kalacaktır.

“GAZİANTEP FK BAŞKANI MEMİK YILMAZ BUNLARI CEVAPLASIN”

Gaziantepspor’un isim ve marka hakları neden Gaziantep FK başkanını ilgilendiriyor. Sen Gaziantep FK’nın kulüp başkanısın, git kendi kulübündeki işlerle uğraş, kulübünü düzelt. Sen kulübündeki sıkıntıları düzeltmeden süper amatörde mücadele edecek bir kulübün iç işleri ile neden uğraşıyorsun? İcradan satılacağı bahsedilen sonrasında icradan neden çekilmiştir? Sayın Memik Yılmaz sen bu dosyayı kimden satın aldın, senin bu dosya ile ne işin var? Bu dosya Adana’da bir boya firmasındaydı. Bu dosya senin eline nasıl geçti? Kaç para vererek aldın bu dosyayı? Bunu para vererek alma sebebin nedir? Burada ki amaç ve düşünce nedir? Bunların Memik Yılmaz’a sorulması gerekiyor” dedi.

Mutlu Özpineci, "Gaziantepspor bir markadır, bu markada Gaziantepspor Kulübüne aittir"
Mutlu Özpineci, “Gaziantepspor bir markadır, bu markada Gaziantepspor Kulübüne aittir”

 

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mutlu Özpineci, “Gaziantepspor bir markadır, bu markada Gaziantepspor Kulübüne aittir”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!