Necmi Kadıoğlu adaylıktan çekildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Necmi Kadıoğlu adaylıktan çekildi

AKP tarafından 14 Mayıs 2023 seçimlerinde İstanbul 3. Bölge 8’inci sıradan milletvekili gösterilen Necmi Kadıoğlu adaylıktan çekildi.

Esenyurt Belediye Başkanlığı koltuğunu 5 yıl önce flaş bir kararla bırakan Necmi Kadıoğlu adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Kadıoğlu: “Partimiz, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için “Türkiye Yüzyılı” mottosuyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede, 9 Nisan 2023 tarihinde İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday listesi Yüksek Seçim Kurulu’na sunulmuş ve ben de bu listede yer almaktayım.

Adaylığımın sonrasında, ülkemiz adına birçok yönden tarihi öneme sahip seçimde, bölgede siyasi dengelerin değişmesiyle, adaylığımın olumlu sinerji ve karşılık oluşturmasıyla birlikte belli çevreler tarafından sosyal medya üzerinden yıpratma ve itibarsı zlaştırma çalışmalar başlatılmıştır. Bütün bu iddiaların gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını belirtmek isterim. Örneğin, akbil davasında beraat ettim, Cumhuriyetin kuruluşu ile ilgili söylemediğim ama söylenmiş gibi gösterilen cümlelerle ilgili de beraat ettim ayrica kurgu ve montaj ürünü videoların mağduru oldum. Bu konularla ilgili şikayetlerim sonucunda, mahkemeler tarafından mağduriyetimin tespit edildiği ve sorumluların cezalandırıldığı da unutulmamalıdır.

Gerçeklerin böyle olmasına rağmen, Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi olduğu ifade edilen bu süreçte, siyasi linç ve yıpratma amacı güden YALAN-IFTIRA-KOMPLO-MONTAJ içerikli siyasi operasyonlarla, şahsım nezdinde Partimiz ve Cumhurbaşkanımızın yıpratılmaya çalışıldığı açıktır. Nefsimi ve haklılığımı ayaklar altına alarak buna müsaade etmeyeceğim.

Bu sebeple Milletvekilliği adaylığımdan feragat ettiğimin beyanı ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partim ve ülkem için çalışmaya devam edeceğim.

Kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Necmi Kadıoğlu adaylıktan çekildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin