Nihat Arslan, “Halfeti’de 118 sandıkta 120 avukat görevlendirdik”

featured
Nihat Arslan, “Halfeti’de 118 sandıkta 120 avukat görevlendirdik”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nihat Arslan, “Halfeti’de 118 sandıkta 120 avukat görevlendirdik”

Yeniden Refah Partisi Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan; sahte kimlikle oy kullanılacağına ilişkin iddialar üzerine Halfeti’de 118 sandıkta 120 avukat görevlendirdiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan; 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kaldığını, Halfetililerin kendilerine yoğun bir teveccüh gösterdiğini, sandıkta kaybedeceğini anlayanların farklı yollara tevessül etmeye başladığını söyledi. Arslan; “Yeniden Refah Partisi ve şahsıma olan yoğun ilgi bazı kesimlerde çok ciddi rahatsızlık yaratmaya başladı. Sandıkta kaybedeceğini anlayanlar perde arkasında çevirdikleri çeşitli oyunlarla seçimi kazanmaya çalışıyor. Bize gelen bilgilere göre çok sayıda sahte kimlik çıkarıldığı, Halfeti’de bulunmayan kişilerin bu sahte kimliklerle oy kullanacağı yönünde. Hiç kimsenin demokrasinin önüne geçmesine, seçmenin iradesini çalmasına müsaade etmeyeceğiz. Halfeti’de hali hazırda bulunan 118 seçim sandığına 120 avukat görevlendirmek suretiyle Halfeti seçmeninin oylarına sahip çıkacağız. Her bir Halfetili vatandaşımızın vermiş olduğu oy bizlere emanettir. Sandık namustur, hiç kimsenin bu demokrasi şölenine gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz. Allah’ın izniyle 31 Mart gecesi hep birlikte Yeniden Refah’ın yükselişini, Halfeti’nin yeniden dirilişini kutlayacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, sandıklar emin ellerde, vatandaşlarımız rahat olsun” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
1
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Nihat Arslan, “Halfeti’de 118 sandıkta 120 avukat görevlendirdik”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin