Nizip’te Yeşil Seferberlik: 15 Bin Fidan Geleceğe Nefes Oluyor!
Nizip Belediyesi, “Daha Yeşil Bir Nizip” vizyonuyla dev bir ağaçlandırma hamlesi başlattı. Belediye Başkanı Ali Doğan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, 15 bin çam fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.
Nizip Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve yarınlara daha yaşanabilir bir çevre bırakacak örnek bir projeye imza attı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, binlerce fidan toprakla buluşmak üzere Nizip halkına teslim ediliyor.
Okan Parkı’nda Fidan Kuyruğu
“Nizip’in yarınlarına birlikte nefes oluyoruz” sloganıyla Okan Parkı’nda kurulan stantlar, sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ücretsiz dağıtılan çam fidanlarını alan ilçe sakinleri, hem kendi bahçelerini yeşillendirme hem de şehrin doğasına katkı sunma fırsatı buldu.
Başkan Doğan: “Her Fidan Geleceğe Atılan Bir İmzadır”
Etkinlikte konuşan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, doğayı korumanın en büyük sorumlulukları olduğunu ifade etti. Başkan Doğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Toprağa dokunan her el, geleceğe bırakılmış en güzel imzadır. ‘Benim de dikili bir ağacım olsun’ diyen, şehrini ve doğayı seven tüm hemşehrilerimizi davet ettik. Bugün toprakla buluşturacağımız her fidan, yarın çocuklarımıza bırakacağımız en değerli mirastır.”
Dağıtımlar Devam Edecek
Vatandaşların memnuniyetle karşıladığı fidan dağıtım seferberliği sadece Okan Parkı ile sınırlı kalmayacak. Belediye yetkilileri, fidan dağıtım faaliyetlerinin belirlenen program dâhilinde ilçenin farklı noktalarında devam edeceğini müjdeledi.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler





