Nurdağı’nda Konteyner Kentte yangın çıktı  

featured
Nurdağı'nda Konteyner Kentte yangın çıktı  
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nurdağı’nda Konteyner Kentte yangın çıktı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu. Yangın sırasında hafif şekilde dumandan etkilenen bir depremzede ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yangın, Nurdağı ilçesindeki Yaşam-1 Konteyner Kenti’nde meydana geldi. İddiaya göre, konteynerin birinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek yanındaki 3 konteynere daha sıçradı. Yangını fark eden konteynerdeki depremzedeler, güçlükle kendilerini dışarı attıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise konteynerlerde çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu.

Bir kişi dumandan etkilendi, vatandaşları o anları anlattı

Yangın sırasında hafif şekilde dumandan etkilenen bir depremzede ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangının bir anda çıktığını söyleyen çevredeki vatandaşlar ise olay sonrası yardıma koştuklarını ve depremzede vatandaşların büyük panik yaşadığını söyledi. Bir başka vatandaş ise yangında kendi konteynerinin de zarar gördüğünü ve ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nurdağı’nda Konteyner Kentte yangın çıktı  

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin