OBA Makarna’dan büyük başarı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yedi kıtada değişmeyen lezzetiyle sektörünün lider kuruluşlarından biri olan Oba Makarna, Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde gerçekleştirilen 13’üncü “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması”nda 83. sıraya yükseldi.

Yarım asırdır Türkiye’nin değişmez lezzeti olan ve Türkiye’nin en çok büyüyen şirketleri arasında yer alan Oba Makarna, bu alandaki başarısına bir yenisini daha ekledi. Oba Makarna, Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde gerçekleştirilen 13’üncü “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması’nda 83. sıraya yükselerek, başarı grafiğini sürdürdü.

Araştırmada sıralamaya giren şirketler; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla 17 Şubat’ta The Ritz-Carlton’da gerçekleştirilen 13’üncü ’Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni’nde buluştu.

Oba Makarna, 2015 yılı verilerinin baz alındığı ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması’na cirosal bazdaki performansı ile damga vurdu. 2015 yılında 562 milyon 589 bin TL tutarında ciro rakamına imza atan Oba Makarna, cirosunda gerçekleştirdiği büyüme oranıyla 2014 yılına oranla üç basamak daha yukarıya çıkarak, listede 83. sırada yer aldı.

Makarna sektörünün 50 yıllık öncü markası Oba Makarna, Türk makarna sektöründe yüzde 9 oranında pazar payına sahip. Markalaşma konusunda en başarılı öykülerden birine sahip olan Oba Makarna, sağlıklı ve besin değeri yüksek makarna çeşitleri ile evlerin değişmez konuğu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OBA Makarna’dan büyük başarı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin