OBA Makarna’nın ürünleri gümrükten geri döndü

featured
OBA Makarna'nın ürünleri gümrükten geri döndü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OBA Makarna’nın ürünleri gümrükten geri döndü

Gazeteci Turhan Bozkurt, “Böceklenmiş unların ve irmiklerin OBA Makarna’ya ait olduğu iddia ediliyor. Neredeyse bir gün geçti. OBA Makarna, “Hayır, bize ait değil.” demedi. Geçen hafta Borsa İstanbul’a ayak basan bir firmanın bu iddialara dair tek satır izahatta bulunmaması hiç de hayra alamet değil” ifadeleriyle paylaştığı görüntülere ilişkin açıklama geldi.

OBA MAKARNA’dan açıklama:

“Son günlerde Twitter (X), Telegram, İnstagram vb sosyal medya platformlarında gündeme gelen, son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışına ilişkin iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Paylaşılan görüntüler ihracatını gerçekleştirdiğimiz buğday irmiğine ait olup, Afrika’da üretici olan müşterimize özel olarak üretilmiştir. Yarı mamul olan bu Ürünün üreticiye maksimum 30 ila 40 gün içerisinde ulaşması gerekmektedir. Ancak aktarma limanındaki gemi acentalarından kaynaklı gecikmesinden dolayı Üreticinin maksimum teslim sürelerinde ürünü temin edememesi, ürünün menşei olan ülkeye geri getirilmesine sebep olmuştur.

Geri getirilen bu ürüne ilişkin olarak imha talebi 06.03.2024 tarihinde vekilimiz Ünsped Gümrük Müşavirliği tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü İskenderun Gümrük Müdürlüğü’ne iletilmiş olup, İskenderun Gümrük Müdürlüğü tarafından 06.03.2024 tarihine evrak kaydına alınmıştır. Ayrıca, üründe taşıma kaynaklı bozulma yaşandığı için Ürün bedeli sigorta şirketi tarafından karşılanmıştır” denildi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

Kaynak: Gazeteci Turhan Bozkurt ( sosyalmedyahesabı) Gaziantep27

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
2
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OBA Makarna’nın ürünleri gümrükten geri döndü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin