OĞUZELİ Belediyesi Logosunu yeniledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OĞUZELİ Belediyesi Logosunu yenilediOğuzeli Belediyesi tarafından kullanılan kurumsal logo üzerinde değişikliğe gidildi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, belediye logosunun ilçenin sosyal ve kültürel yapısının yanı sıra milli ve manevi değerleri de yansıtmasını istedikleri için bazı bazı değişiklikliklere gittiklerini söyledi.

Değişiklikle logoya Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılmışı (T.C.) ibaresi ve Türk Bayrağı’nın figürleri olan ay-yıldız eklendi.

Daha önce kullanılan logoya  T.C. ibaresini ve Türk Bayrağı figürleri olan ay-yıldızı ekleten Başkan Kılıç, “Logonun ilçemizin sosyo- kültürel yapısının yanında milli ve manevi değerlerimizi de ifade etmesini istedik. Bu yüzden logo üzerinde bazı değişiklikler yaptık” dedi. Belediye Başkanı Kılıç, kurumsallaşmanın yanında milli ve manevi değerlere sahip çıkma adına böyle bir çalışmaya imza attıklarını ve Oğuzeli Belediyesi’nin geçmiş dönemde kullandığı logosunu Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nda üyelerin tamamının oyunu alarak değiştirdiklerini  ifade etti.

OĞUZELİ Belediyesi Logosunu yenilediBaşkan Kılıç, “Geçmiş dönemde kullanılan belediye logomuz üzerinde Oğuzeli İlçesi’nin coğrafyası, iklimi, sosyo-kültürel yapısı ve tarihinin yanında milli ve manevi değerlerimizi de ortaya çıkaracak, başta Türk Bayrağı ve T.C. ibaresinin kısaltılmışının yer aldığı yeni bir logoya sahip olmak için çalışma yürüttük. Yeni Belediye logomuzla beraber kurumsal kimliğimizi yenileyerek akılda daha çabuk kalan, bizleri en iyi şekilde ifade ettiğini düşündüğümüz figürlere yer verildi.  Logo tasarımımız ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OĞUZELİ Belediyesi Logosunu yeniledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin