Oğuzeli Halk Eğitim Spor Ligin 2’inci Yarısına Hazırlanıyor

featured
Oğuzeli Halk Eğitim Spor Ligin 2'inci Yarısına Hazırlanıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli Halk Eğitim Spor Ligin 2’inci Yarısına Hazırlanıyor

Türkiye Hentbol Federasyonu 2021-2022 Sezonunda Kadınlar 1. Lig A Grubunda mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Antrenörü Mikail Şahin ve Özkan Özer  yönetiminde hazırlanan ve eksilen oyuncular yerine transferler yaparak ve ligin 2.yarısına güzel başlangıçlar yapmak için hazırlıklarına devam ediyorlar.

Ligin 2. yarısında da  hem evinde, hem deplasmanda mücadele edecek olup, maçlardan 3 maç evinde 6 maç deplasmanda olmak üzere hafta sonları pazar günleri maçlarını yapacaklar. Gaziantep Haber

İLK MAÇ OĞUZELİ’ nde;

10. Hafta maçı olarak 30 Ocak 2022 Pazar günü Saat:13.30’da Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü İlk maçını Mardin temsilcisi Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübü ile kendi evi olan Oğuzeli Kapalı Spor Salonunda yapacaktır.Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübünün Başantrenörü Mikail Şahin ” Oğuzeli Halk Eğitim Spor Kulübü olarak, bölgede ve ilçemizde kalıcı bir hentbol kültürü oluşturup, Oğuzeli halkına spor odaklı takım olarak katkı vermek istiyoruz.” Takım kaptanı Seray Erbil yaptığı açıklamada ” Ligin ilk yarısında mütevazi bir kadroyla yaptığımız başarılı maçlar ile 10 takımlı ligde 6. Sırada bitirerek ligde kalıcı olduğumuzu ispatladık. Aramızdan ayrılan oldu. Yerlerine de takviye edilmiştir.Bundan sonra ki maçlarda daha dikkatli oynayarak kazanmaya çalışacağız.” dedi.

Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü yöneticilerinden Şefik AKKÖZ ise ” Şu anda çok kısıtlı bütçe ile oynuyoruz. Kulübümüzün bütçe ve sponsor destekleri ile bu zorlu maratondan başarılı şekilde ayrılacağımıza inanıyorum, çalışmalarımız devam edecek. ” dedi.

Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü yöneticilerinden Ahmet Göçmen ise ” Hentbol takımımızın ilçemizde bir sinerji oluşturduğunu, Oğuzeli ilçesinin yöneticileri ve halkının destekleri, iş insanları, firmaların katkıları ile hentbol branşını en üst seviyesinde sürdürmeye devam edeceğimize inanıyorum. Ligin 2.yarısında da puan kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Bu konuda takımımız oyuncu ve teknik ekibe sonsuz güveniyor ve inanıyorum. Takımımızın modern hentbolu sahaya yansıtacağını inanıyorum” dedi. Gaziantep Sağlık    

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuzeli Halk Eğitim Spor Ligin 2’inci Yarısına Hazırlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin