Oğuzeli’nde öğretmenler yemek programında bir araya geldi

featured
Oğuzeli’nde öğretmenler yemek programında bir araya geldi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli’nde öğretmenler yemek programında bir araya geldi

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçe genelindeki öğretmenler için yemek tertip etti.

Düzenlenen yemeğe Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Yüksel, Şube Müdürleri, Okul İdarecileri ve Öğretmenler katıldı.
Başkan Kılıç yemeğe katılan öğretmenlere teşekkür ederek, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görevi başında şehit olan ve hayatını kaybeden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.
Kendisinin de eğitimci kökenli olduğunun altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Gününün kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

Başkan Kılıç, “Kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz onun için hepinizin gözünüzdeki gururu görebiliyorum. Sizler toplumun göz ardı edemeyeceği bireylersiniz. Onun için sizlere olan desteğimiz katkımız hiçbir zaman eksilmeden devam edecek. Başka sektörlerde çalışan arkadaşlarımız sabah evden çıkıyorken işe gidiyorum derken öğretmenler okula gidiyorum der bunun sebebi ise yaptıkları mesleği benimsemiş olmalarıdır okulları bir iş yeri olarak değil kendi yuvaları olarak görmeleridir” ifadelerini kullandı.
Program bitiminde emekli olan öğretmenlere teşekkür beratı verilirken, tüm öğretmenler karanfillerle uğurlandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuzeli’nde öğretmenler yemek programında bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin