OSB Başkanı Şimşek: “Basının kalkınmaya katkısı büyüktür” 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, yayımladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ BASIN

Gazetecilerin vatandaşların dünyadaki gelişmelerden doğru ve hızlı bir şekilde bilgi sahibi olmaları için özveri ve fedakarlıkla çalıştıklarını belirten OSB Başkanı Cengiz Şimşek, güçlü bir basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğu kadar, kalkınmanın da önemli araçları arasında yer aldığına dikkat çekti. Daha güçlü bir Türkiye hedefine ulaşmak için objektif ve güçlü basının varlığını önemsediklerini kaydeden Başkan Şimşek, şöyle devam etti:

KALKINMAYA KATKISI BÜYÜK

OSB Başkanı Şimşek: "Basının kalkınmaya katkısı büyüktür” 

 “Gazetecilik, toplumun gelişmesinde ve kalkınmasında önemli rolü ve sorumlulukları bulunan bir meslek. Basın sektörü gelişmemiş, halkın dünyadaki gelişmelerden zamanında ve doğru bir şekilde bilgilendirilemediği toplumların gelişmeleri de yavaş olmaktadır. Bu nedenle kamu görevi yapmanın sorumluluğu ile hareket eden, ilkeli, tarafsız ve güçlü bir basının varlığını önemsiyoruz. Atatürk’ün, ‘Milletin müşterek sesi’ olarak nitelendirdiği basınımız, Milli Mücadelenin kazanılmasından günümüze ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkı yapmıştır.

ÖZVERİ VE FEDAKARLIK İSTİYOR

Gazetecilik, toplumun gelişimini etkileyen önemli bir meslek olduğu kadar aynı zamanda büyük özveri ve fedakarlık da istemektedir. Mesai kavramına bağlı kalmadan vatandaşların doğru ve hızlı bir şekilde dünyadaki gelişmelerden haberdar olmalarını sağlayan tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OSB Başkanı Şimşek: “Basının kalkınmaya katkısı büyüktür” 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin