OSB Başkanı Şimşek, “Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacaktır”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten 29 Ekim Mesajı:

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, milletimizin hür ve bağımsız yaşama azminin göstergesi olan Cumhuriyetin ilelebet yaşayacağını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. yıldönümünü coşkuyla kutladıklarını belirten OSB Başkanı Cengiz Şimşek,  en büyük amaçlarının, Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıran ülkemizi dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri haline getirmek olduğunu bildirdi. Başkan Cengiz  Şimşek, kutlama mesajında şunları söyledi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü milletçe büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Milletimizin her türlü zorluğa rağmen, büyük bir fedakarlıkla, canı pahasına kurduğu Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatmak hepimizin en büyük sorumluluğudur. Çünkü, Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, bir arada kardeşçe yaşamamızın ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır.   Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularıyla anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”  

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OSB Başkanı Şimşek, “Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacaktır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin