Özdağ, Göksen Helva ve Reçelleri standını ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.Ümit Özdağ, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM) ile Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarında (GAPFOOD) Göksen Helva ve Reçelleri standını ziyaret etti.

GaziAntep Sanayi Odası (GSO) ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen 7’nci GAPTarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)’’ ile “12’nci Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarında (GAPFOOD) stant açan Göksen Helvaya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.Ümit Özdağ ziyarette bulundu. Göksen Helva ve Reçelleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Değirmenci ürünler ve firma hakkında Prof.Dr.Ümit Özdağ’a kısa bir bilgi verdi. Kendisine ikram edilen helvanın tadına bakan Özdağ, Göksen Helvaya tam not verdi.

Göksen Helva ve Reçelleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Değirmenci; Anadolu’nun yüzlerce yıllık birikimini, alın teriyle sulanan bereketli tarlalarının en taze ürünlerini, en son teknoloji, uluslararası standartlar ve hijyenle birleştiriyoruz. Anadolu’nun sunduğu en lezzetli ürünleri, Gaziantep’in geleneksel tatlı kültürüyle birleştirerek getiriyoruz. Helvaları, reçelleri, tahini ve pekmeziyle 1955’ten bu yana yaşamınızı tatlandıran Göksen, tüketicilerimizin yüzünü güldürebilmenin mutluluğu, güvenini kazanmış olmanın gururuyla çalışmaya, tatlının başkenti Gaziantep’ten Türkiye’ye ve Dünya’ya damakları tatlandırmaya devam edecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özdağ, Göksen Helva ve Reçelleri standını ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin