Özel Çağdaş Bilgi Okulları Öğretmenler Gününü Kutladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Çağdaş Bilgi Okulları Öğretmenler Gününü Kutladı!Özel Çağdaş Bilgi Okulları Atatürk’ün başöğretmenliği aldığı ve tüm öğretmenlere armağan ettiği 24 Kasım öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle ve büyük bir coşkuyla kutlandı.

Çağdaş Bilgi Okulu Spor ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan törende konuşmacı olarak görev üstlenen öğrencilerimiz öğretmenlerine duydukları saygıyı, sevgiyi ve en önemlisi de onları bu yolda yalnız bırakmayıp büyük bir sabırla doğruyu göstermelerinden son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

Bu önemli gün için hazırlanan dans, drama gösterileri, günün anlam önemini belirten şiirler, slâytlar ve yazılar velilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Okulumuzun en köklü ve saygıdeğer öğretmenlerimizden konuşma yapan Turgay Baloğlu “Öğretmenlerin bizim için çok değerli bir yol gösterici, bu yolda sabır gösteren ve büyük bir çaba ile öğrencilerini evlat gibi gören, ayırt etmeyen insanlar olduğunu bu önemli günde bir kere daha hatırlattı.

Okulumuz öğretmenlerinden Gülden Külte Aksoy’un okumuş olduğu duygusal şiiri ve bu kapsamda emeği geçen bütün öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu etkinlikler dikkatle izlendi. İngilizce öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu gösteri öğrenci ve velilere unutulmaz bir kutlama yaşattı.

Özel Çağdaş Bilgi Okulları Öğretmenler Gününü Kutladı!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özel Çağdaş Bilgi Okulları Öğretmenler Gününü Kutladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin