ÖZEL PRİMER HASTANESİ BÖLGEDE HIZLA BÜYÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL PRİMER HASTANESİ BÖLGEDE HIZLA BÜYÜYORÖzel Primer Hastanesi açıldığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla ve sektördeki başarısı ile göz doldurmaya devam ediyor.

Özel Primer Hastanesi son olarak “Bölgenin Mikro Cerrahi Merkezi” olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Özel Primer Hastanesi yaptığı son atakla bünyesine Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan’ı alarak kadrosunu güçlendirdi. Özel Primer Hastanesi’nde göreve başlayan, Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan hasta kabulüne başladı. Bölgenin sanayi alanında gelişmesi ile sıkça rastlanan uzuv kopmalarını göz önünde bulundurarak kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Özel Primer Hastanesi kaliteli hizmet anlayışı ile hasta memnuniyetini artırmayı ve bölgede tek olmayı hedefliyor.

1993 yılında Bursa Uludağ üniversitesinden mezun olan op. Dr. Mehmet doğan 2009 yılında Gaziantep üniversitesini tamamladı. Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Mehmet Doğan özel Primer hastanesinde hasta kabulüne başladı. Özel Primer Hastanesi Op. Dr. Başhekimi İbrahim Büyükbeşe yaptığı açıklamada bölgenin sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Trafik kazaları, iş kazaları, düşme gibi nedenlere bağlı olarak meydana gelen organ ve doku kopmaları bölgemizde sıkça görülmektedir. Bu konuda uzman olan arkadaşımız Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan hastanemiz bünyesine katarak Doğu ve Güneydoğunun mikro cerrahi merkezi olma yolunda mesafe kat ettik dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZEL PRİMER HASTANESİ BÖLGEDE HIZLA BÜYÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin