Özgür Özel, gözünü Gaziantep’e dikti

featured
Özgür Özel, gözünü Gaziantep'e dikti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Özel, gözünü Gaziantep’e dikti

Özgür Özel: “CHP’yi, Samsun ve Gaziantep’te birinci parti yapmadan siyaseti bırakırsam gözüm açık gider” dedi.

Halk TV’de İsmail Küçükkaya tarafından sunulan Yeni Bir Sabah programına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Gaziantep’i tekrar gözden geçireceklerini, Atatürk’ün Gazi unvanı verdiği şehirde birinci parti olmaları gerektiğini söyledi.

CHP TEŞKİLATLARI GAZİANTEP’TE KENETLENEMEDİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İsmail Küçükkaya tarafından Halk TV’de sunulan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına katıldı.

İsmail Küçükkaya “ Partinizin tek başarısız olduğu, kenetlenemediği yer Gaziantep oldu. Gaziantep’i de kazanabilirmişsiniz. Öyle bir aday koymuşsunuz ki gittim tanıştım. Ama baktım etrafa “Kazanamazsınız” dedim, şaşırdı. Etrafınızda birlik yok dedim. İl Başkanı gitti, geldi, örgütler bir şeyler yaptı ancak o doktor etrafında kenetlenemedi. Partiniz diğer yerlerde olduğu gibi kenetlenebilseydi belki Gaziantep’i bile alabilirdiniz” dedi.

“ŞEHİTKAMİL ADAYINI BELİRLERKEN BİLE ÇOK SIKINTI OLDU, GAZİANTEP’E BAKACAĞIZ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsmail Küçükkaya’nın bu sözlerinin üzerine; “Gaziantep’te  1 milyon nüfuslu merkez ilçeyi aldık. Şehitkamil’i aldık, Orada pırlanta gibi bir adayımız var. O adayımızı belirlerken bile türbülansı çok aşamadık, bir sürü sıkıntı oldu. Oraya bakacağız. Gaziantep benim takıntı yaptığım iki ilden birisi. Fark 10 puana indi. Ben kurultayda dedim. Adına Atatürk’ün Gazi unvanı verdiği bir şehirde bu halde olamayız. Samsun ve Gaziantep, iki yer. Bu iki yerde CHP’yi birinci parti yapmadan bu siyaseti bırakırsam gözüm açık gider” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in bu sözleri ilerleyen günlerde CHP Gaziantep teşkilatında değişim sinyali olarak değerlendirildi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özgür Özel, gözünü Gaziantep’e dikti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin