ÖZTEKİN, BÜYÜKŞEHİR’E ADAY

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZTEKİN, BÜYÜKŞEHİR’E ADAYOğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Dün Ak Parti İl binasında büyük bir kalabalıkla beraber adaylığını açıklayan Öztekin, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Öztekin’in konuşması zaman zaman alkışlarla kesildi.

Ak Parti İl binasında yapılan toplantıda adaylık konusunda açıklamalarda bulunun başkan Öztekin, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer’in divan toplantısı için Ankara’da olması nedeniyle başvurusunu İl Başkan vekili Hakan Aslansoy’a teslim etti.

10 YILLIK TECRÜBEMLE ADAYIM

Şehitkamil Belediyesi’nde başkan vekili ve Oğuzeli Belediyesi’nde başkan olarak   toplam 10 yıl kente hizmet veren Öztekin, “Gaziantep’e önemli hizmetler yapan Asım Güzelbey Başkanımızın aday olmayacağını ısrarla deklare etmesinin ardından, büyük ve ağır bir vebal taşıyan bu göreve aday oldum. Amacımız bu hizmet bayrağını daha yukarılara çıkartmaktır” dedi.

ÖZTEKİN, BÜYÜKŞEHİR’E ADAY

“GÖREVDEN KAÇMADIM”

Başvuru öncesi yaptığı konuşmasında siyaset ve hizmet anlayışını dile getiren Başkan Öztekin, Ak Parti’de genel merkez tarafından verilen hiç bir görevden kaçmadığını hatırlattı.

Gerek Şehitkamil Belediyesi’nde gerekse Oğuzeli Belediyesi’nde kapısının her zaman açık olduğunu hatırlatan Başkan Öztekin, “Basınımız burada, teşkilatımız burada ve sevgili hemşerilerimiz burada. Onlarda şahittir ki; makam ve mevkiler bizi hiçbir zaman değiştirmedi. Alçakgönüllülük ve hoşgörümüzü muhafaza ederek halkımıza hizmetkarlık ettik. Bu süre içerisinde bakanlarımız, milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve kentimizin bürokratlarıyla örnek bir uyum içerisinde çalıştık. Kavgacı olmadık hep uzlaştırıcı olduk.

GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ

Siyasi hayatı boyunca asansörle bir yere gelmediğine dikkat çeken başkan Öztekin şunları söyledi; “Ben ve ekibim sadece Allahtan ve sonra milletimizden gücümüzü alıyoruz. Makamlar, halka hizmetin, hakka hizmet sayıldığı yerlerdir. Halkımızın mutlu olmadığı, huzur ile yaşamadığı hiçbir makam bizleri mutlu etmez. Bu şiar ile aday adaylığımı açıklıyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. “

Öztekin, toplantı sonrası partililer ve vatandaşlarla il binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZTEKİN, BÜYÜKŞEHİR’E ADAY

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin