Pamuk: Suda indirim yok, büyük bir yalan var!

featured
Pamuk: Suda indirim yok, büyük bir yalan var!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pamuk: Suda indirim yok, büyük bir yalan var!

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in geçtiğimiz günlerde, daha önce yüzde 27 oranında indirimin yapıldığı su faturalarında yüzde 10’luk bir indirim daha yapılacağı yolundaki açıklamasının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

SUDA İNDİRİM DEĞİL BİNDİRİM YAPILDI?

Vatandaşlardan son 2 yıllık su faturalarını kontrol etmeleri ve ödedikleri fatura miktarını hesaplamalarını isteyen Zafer Partili Mehmet Pamuk, kendi otelinde 2022 yılı Ocak ayında gelen su faturasının 5 bin 815 lira olduğunu belirterek,
“Bu yıl Kasım ayında ise otelimize 16 bin 574 lira su faturası geldi. Yani yaklaşık 2 yıllık sürede ödediğimiz su faurası 3 kata yakın bir artış gösterdi. Böylece su faturalarında indirim değil adeta bindirim yapılmış olduğu gerçeği de ortaya çıkmış oluyor.
Geçen yıl ve bu yıl ödedikleri su faturalarını inceleyen her vatandaş bu gerçeği görmüş olacaktır” Diyen Pamuk !

ORTADA BÜYÜK BİR YALAN VAR

Pamuk, şunları söyledi:
“Gaziantep Büyüşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler’e sesleniyorum.
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla ‘suda indirim yaptık’ diyorlar ama gelen su faturaları bırakın indirim yapılmasını aslında fahiş artışlar yapıldığını ortaya koyuyor.

Halka gerçekleri söyleyin.
Gaziantep halkı, en temel ihtiyaç olan suyun bu kadar pahalı olmasını hak etmiyor. Tüm Gazianteplilere sesleniyorum bir tek kuruş su fiyatı inmedi, ortada büyük bir yalan var.”
Diyerek gerçek belgeler üzerinden konuşan Zafer Partisi Kurucu Üyesi, Gaziantep, 2022/2023 Dönemi İl Başkanı 28.ci Dönem Millet vekili Adayı Mehmet Pamuk’a bakalım ne cevap gelecek.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pamuk: Suda indirim yok, büyük bir yalan var!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin