Pamuk’tan Şahin’e ilginç soru: MSM’nin faturalarını ödüyor musunuz?

featured
Pamuk'tan Şahin'e ilginç soru: MSM'nin faturalarını ödüyor musunuz?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pamuk’tan Şahin’e ilginç soru: MSM’nin faturalarını ödüyor musunuz?

Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk,

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin’e, “Seçim çalışmalarında hoyratça kullandığınız belediyenin sosyal tesislerinden MSM’nin faturalarını ödüyor musunuz? sorusunu yöneltti.

BELEDİYE TESİSLERİ SEÇİM MERKEZİ GİBİ KULLANILIYOR

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak kurulan Gazibel Hizmet Müşavirlik ve İnşaat Sanayi A.Ş. ye 2016 yılında meclis kararıyla tahsis edilen ve Gurme Restoran olarak hizmet veren Mutfak Sanatları Merkezi (MSM)’nin adeta Fatma Şahin’in seçim merkezi gibi faaliyet gösterdiğini söyledi.

FATURALARI ÖDÜYOR MUSUNUZ YOKSA HALKIN SIRTINA MI YÜKLÜYORSUNUZ?

MSM’de son olarak 24 Şubat Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ev sahipliğinde Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adaylar ileı Meclis Üyeleri/Adayları istişare toplantısı düzenlendiğini belirten Pamuk, “Fatma Şahin’e soruyorum:

MSM başta olmak üzere bu toplantının ve belediyeye ait diğer tesislerde yaptığınız toplantıların faturalarını ödüyor musunuz? Ödüyorsanız o faturaları kamuoyu ile paylaşacak mısınız? Yok ödemiyorsanız ve halkın sırtına yüklediyseniz siyasi ahlaktan uzak bu davranışınızı nasıl açıklayacaksınız” diye konuştu.

SEÇİM SÜRECİ ADİL YÜRÜTÜLMÜYOR

Pamuk, adil bir seçim süreci için kamu kaynakları kullanılmadan eşit koşullarda seçim çalışmaları yürütülmesi ve propaganda yapılması oldukça kritik bir konu olduğuna dikkat çekerek, “Kamu hizmetlerinin, her partiden yurttaşın eşit pay/hak sahibi olduğu kamu kaynakları ve tesislerinin kullanılarak AKP’li Fatma Şahin’in seçim faaliyetlerinde kullanılması seçim sürecinin adil bir yarış olmasını engelliyor. Diyen Zafer Partisi Büyükşehir adayı Mehmet PAMUK;

Bu aynı zamanda yasal olarak da suç teşkil ediyor. Umarım bu haksız rekabete bir an önce son verilir” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
2
be_enmedim
Beğenmedim
Pamuk’tan Şahin’e ilginç soru: MSM’nin faturalarını ödüyor musunuz?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin