“Paris ne kadar güvenli ise Gaziantep de o kadar güvenlidir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Gaziantep’in tanıtımı için herkes katkı sunmalı”

Suriye ve Güneydoğu’da yaşanan olaylar sınır illerinde turizm sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gaziantepli turizmciler, kentte güvenlik sorununun bulunmadığını belirterek, “Avrupa’da bir kent ne kadar güvenli ise Gaziantep de en az o kadar güvenlidir” diyor.

Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, Gaziantep’le ilgili olumsuz algıyı değiştirmek için tanıtım faaliyetlerine yoğunluk verilmesi gerektiğini söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başlattığı, “Şimdi Gaziantep’e gelme zamanı” isimli kampanyanın çok önemli olduğunu belirten Eyyüp Kavas, tüm kurum ve kuruluşların Gaziantep’in tanıtımına katkı sunmasını istedi.

GAZİANTEP’E VE TÜRKİYE’YE GÜVENİYORUZ

Gaziantep’in eskiden olduğu gibi yine çalışmaya ve üretmeye devam ettiğini belirten Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, şöyle devam etti: “Gaziantep, Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden birisi.  Şehrimiz girişimciliği ile sadece Türkiye’ye değil, dünyaya örnek olmuş. Gaziantep eskiden nasılsa şimdi de aynı şekilde çalışmaya, üretmeye devam ediyor. Kentimizde savaş yok. Asayiş sorunu yok. Bugün batıdaki, hatta Avrupa’daki bir kent ne kadar güvenli ise Gaziantep de o kadar güvenlidir. Terör ise tüm dünyanın sorunu. Nasıl ki, Paris’te eylem yapıyorlarsa, Türkiye’de de yapabiliyorlar. Biz Gaziantep’e ve Türkiye’ye güveniyoruz. Yaşanan sıkıntıların geçici olduğunu düşünüyoruz.”

GASTRONOMİ BÜYÜK BİR AVANTAJ

Yerli ve yabancı turistlerin Gaziantep’e gelmesi için çok neden bulunduğuna dikkat çeken Eyyüp Kavas, dünyanın en zengin mutfaklarından birine sahip olan Gaziantep’in bu avantajını iyi kullanması gerektiğini belirtti. Eyyüp Kavas, “Gastronomideki başarımız UNESCO tarafından da tescillendi. Artık yemek denilince, lezzet denilince Gaziantep akla geliyor. Gaziantep yemeklerini bir kez tadan, tekrar bu şehre gelmek için fırsat kolluyor. Gaziantep olarak aynı zamanda bir tarih ve kültür kentiyiz. 5 Antik kentimizle birlikte önemli bir arkeolojik potansiyele sahibiz. Biz bu zenginliklerimizi iyi tanıtırsak dünyanın her tarafından turist çekeriz” diye konuştu.

BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, Gaziantep’le ilgili olumsuz algıları yok etmek ve turizm sektörünü yeniden canlandırmak için yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, “Gaziantep olarak Fatma Şahin gibi başarılı bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Başkanımız Gaziantep’le ilgili olumsuz imajı yıkmak için büyük çaba sarf ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz ve her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Gaziantep’te yaşayan herkesi de bu konuda destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

ŞİREHAN AVM’DE KİRALAR TL İLE ÖDENİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türk Lirası ile ilgili çağrısına da destek veren Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, Şirehan AVM’deki tüm kiraların Dolar değil TL olarak ödendiğini söyledi. Kavas, “Şirehan Otel’in yanında alışveriş merkezimiz de bulunuyor. Alışveriş merkezimizdeki kiraların büyük bir çoğunluğu TL olarak ödeniyordu. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine Dolarla ödenen kiraları da Türk Lirası’na dönüştürdük. Biz Şirehan Group olarak Türk Lirasına ve Türkiye’ye güveniyoruz. Eğer bizler birlik ve beraberlik içinde hareket edersek, hiçbir güç Türkiye’nin dünyadaki yükselişine engel olamayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Paris ne kadar güvenli ise Gaziantep de o kadar güvenlidir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin