Pavyon Dansı’nın viral olması endişelendiriyor

featured
Pavyon Dansı'nın viral olması endişelendiriyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pavyon Dansı’nın viral olması endişelendiriyor

İnci Taneleri dizisinde, pavyonda çalışan bir karakteri canlandıran Hazar Ergüçlü’nün pavyon dans sahnesi sosyal medya kullanıcıları arasında viral olunca Ankara’da ” Pavyon dansı” kursu açıldı.

Kanal D ekranlarında 25 Ocak’ta yayına girecek olan dizi şimdiden tartışma konusu oldu.

Ankara’da açılan pavyon dansı kursu görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşılırken, bir mağazada Hazar Ergüçlü’nün  giydiği kıyafet yok sattı.

Pavyon dansının gençler arasında akım haline gelmesi ve sosyal medyada gündem olması ebeveynleri çileden çıkardı.

Türkiye nereye gidiyor soruları tekrar gündeme gelirken, ahlaksızlık seviyelerine gelen bu tür dizi ve programlara RTÜK’ün neden müdahale etmediği tartışma konusu oldu. Toplumun ahlaki değerlerini zedeleyen bu tür dizilere neden müdahale edilmediği merak konusu oldu.

Ekranlarda yayımlanan dizilerin bir çoğunda bir erkeğin üç, dört karısının olması, aile içi ensest ilişkiler, ailelerin birbirine düştüğü çarpık sabah programları ve son olarak pavyon dansı gibi konuların gençler üzerinde olumsuz etkileri ebeveynleri endişelendirmeye başladı.

Reyting uğruna Türk Milletinin gençlerinin ahlaki değerleri yok olmaya başlarken Tik Tok ve diğer sosyal medya hesaplarında yapılan rezillikler kolay kazanç sağlama alanlarına dönüştü.  Vatandaşlar sosyal medyada son olarak gündem olan pavyon dansı için ” bu rezilliklere kim dur diyecek, bir pavyon dansımız eksikti şimdi bir de pavyon dansımız oldu. Erkeklerin yuva yıkan pavyon geleneği unutulmaya yüz tutmuşken, tekrar özendirilmeye çalışılması ile ne amaçlanıyor? Toplumda her türlü ahlaksızlık neden normalleştirilmeye çalışılıyor” diyerek sosyal medya üzerinden sitem etti.

İŞTE O GÖRÜNTÜNÜN ALTINA YAPILAN BAZI YORUMLAR:

“pavyon denilen yer kadını sex objesi olarak gösteren iğrenç bir mekandır ve siz de başka öğrenilecek dans vs. yokmuş gibi bununla ilgili bir kurs mu açtınız ? Yakında eskortluk için kurs verilirse de şaşırmayacağım”

“Özendikleri şeye bak !
Ben size demiştim pavyon yaşantısını özendiriyorlar yakında aklı sulanan kadınlar pavyona düşer !
Vay vah çokta gençler 😺
Kadınlar seks objesi ve işçisi değil!
#pavyonlarkapatılsın”

“Her şeyi anında paraya çevirmeyi, işe çevirmeyi öğrenir olduk. Anlamı mantığı önemsiz, para ediyor mu etmiyor mu? Tek kriter bu. Ne güzel dans etsin tabii kadınlar ama bu kafa bir kaç gülen figüre kanıp pavyonda yaşanan dramlari, satılan, alıkonulan kadınları, işlenen cinayetleri görmüyor demektir. Bu çok üzücü.”

“Popüler kültürün kölesi olmak ne üzücü. Daha üzücü olan ise kadın üzerinden para kazanılan kadının obje olarak görüldüğü bir yerin böylesine matah bir şey gibi normalleştirilmesi. Yazık çok yazık öz saygı nedir bilmeden yetişiyor artık insanlar.”

Pavyon Dansı'nın viral olması endişelendiriyor

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
2
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Pavyon Dansı’nın viral olması endişelendiriyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin