Paycell ’den uluslararası hızlı ve uygun para transferi

featured
Paycell ’den uluslararası hızlı ve uygun para transferi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paycell ’den uluslararası hızlı ve uygun para transferi

Yeni nesil ödeme platformu Paycell, kullanıcılarına uluslararası kolay ve uygun para transferine yönelik alternatif çözümler sunuyor. Nium’la stratejik iş ortaklığını duyuran Paycell, bu çözüm ortaklığıyla hesaptan hesaba uluslararası para transferi işlemi sunuyor. Kullanıcılar bu sayede hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı para transferi gerçekleştirebiliyor. Hesaptan hesaba para transferi altyapısı sayesinde kullanıcılar, uluslararası para transfer işlemlerini, yüksek komisyon ücreti ödemeden ve alternatiflerine göre daha kısa sürede beklemeden gerçekleştirebiliyor. 7 gün 24 saat işlem opsiyonu sayesinde alıcılar kendilerine gönderilen fona anında erişebiliyor.

Paycell ’den uluslararası hızlı ve uygun para transferi

Dolaz: “Yenilikçi çözüm arayanlara hızlı ve kapsayıcı çözümler sunuyoruz”

Kullanıcıların para transfer işlemlerinde yenilikçi çözümler aradığına dikkat çeken Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz, “Satın alma ve ödeme yöntemlerindeki hızlı değişime paralel olarak kullanıcılar, para transferinde yenilikçi, kolay ve kullanılabilir çözümler arıyor. Paycell olarak biz de bu ihtiyaca yönelik iş birliklerimizi artırmaya devam ediyoruz. Çeşitlilik açısından alanındaki en zengin platform olma vizyonu doğrultusunda her geçen gün geliştirdiğimiz Paycell, Türkiye’nin en kapsayıcı dijital ödeme platformu olarak ön plana çıkıyor. Bu ve uluslararası para transferi sektöründe öncü olma hedeflerimiz doğrultusunda, kullanıcılarımıza Nium çözüm ortaklığıyla yurt dışına para transferinde inovatif, hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı alternatif çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz hizmetle artık uluslararası para transferi işlemleri daha kolay. Yüksek komisyon ücretleri ödemeden ve vakit kaybetmeden para göndermek mümkün” dedi.

Gaziantep Haberler     Gaziantep Sağlık     Son Dakika

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Paycell ’den uluslararası hızlı ve uygun para transferi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin