PERİ, DUYGULANDIRDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PERİ, DUYGULANDIRDITMMOB Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nin 10. Olağan Genel Kurul toplantısında konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları veren Makine Mühendisleri Odası Onursal Başkanı Ali Peri, herkesi duygulandırdı.

“AYRIM YAPMADAN HEP BİRLİKTE ÇALIŞALIM”

Mevcut üyelerle birlikte yaklaşık 10 yıldır Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nde görev yaptığını ifade eden Ali Peri, bugüne kadar hiç kimsenin birbirine karşı saygıda kusur etmediğini dile getirdi. Peri, “Yapılacak seçimde 2 liste var. İki kişinin seçime girmemesi gerekir. Seçimde kazanma veya kaybetme diye bir riskimiz yoktur. Bu bir hizmet yarışıdır. O zaman neden beraber çalışamıyoruz? Birlikte çalışmamız için hiç bir nedenimiz yok. Bugün yönetime görev verelim alsın listeleri ya hepsini yırtıp atsınlar yeniden çalışacak adamlarla yola devam edelim yada içinden seçsin alsın. Bu arakadaşlarımla 10 yıldır birlikte çalıştım hiç birinin birbirine sert baktığını dahi görmedim. Birbirimizi sevmek ve saymak zorundayız. Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ilki yaşayan odamızdır. Bizim bu örnekliğimizi devam ettirmemiz lazım. Bu seçim ister 2, isterse 5 liste gitsin sonuçta kazanan yine Makine Mühendisleri Odası olacaktır. Bundan sonra görev yapacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

“EKSİKLERİMİZİ GİDERMEYE GAYRET EDİYORUZ”

PERİ, DUYGULANDIRDI

“1954 yılından bu yana yani TMMOB kurulduğundan bugüne tüm siyasetçiler çaldığım düdük diyorlar. Bu tüm partiler için geçerlidir” diyen Ali Peri, “TMMOB her yıl yapmış olduğu kongre ve senpozyumlarda hangisi toplumu bölmeye yönelik, hangisi topluma zarar verecektir. Hiç biri de topluma zarar vermiyor. Aksine yapılan çok doğrudur. Bu yapılanlara politika demeyelim bizler gerçekten halkını çok seven insanlarız. TMMOB olarak hatalarımız ve eksiklerimiz mutlaka vardır. Biz Gaziantep Şubesi olarak bunu düzeltmek için gayret gösteriyoruz. 81 ilimizde bulunan her şubemizde faklı görüşlere sahip” şeklinde konuştu.

“BERABERLİĞİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK”

Geçmişte Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi üyelerinden aldıkları güçle bir takım sorunları masaya yatırabildiklerini vurgulayan Peri, “Gaziantep 18 şubeye örnek olsun. Bazı arkadaşlarımız kendi kafalarına göre bizim yaptığımız çalışmaları koltuğu bırakmamak için yapıldığını söylediler. Bunu yaparken şunu düşündüm. Bazı insanların veya dernek yöneticilerinin kızıp başka bir derneğe gidebilirler. Ancak TMMOB üyeleri başka bir yere kızıp gidemezler. Çünkü Türkiye’de başka TMMOB yok. Biz herkesi tek çatı altında toplamak isterken niyetimiz seçim kazanmak değildi. Neyi, kime karşı kazanıyoruz. Yapmamız gereken birlikteliği sağlamaktır. Bugüne kadar üyelerimizle birlikte yaptığımız çalışmalar ve beraberliğimiz Türkiye’ye örnek oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PERİ, DUYGULANDIRDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin