Polisgücü’nün Sultanları Süper Lig’de Fırtına Gibi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polisgücü’nün Sultanları Süper Lig’de Fırtına Gibi

Antalya’nın Alanya ilçesinde start alan Türkiye Hokey Federasyonu 2022-2023 Kadınlar Açık Alan Süper Lig Play-Off maçlarında Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı namağlup unvanla liderliğini sürdürürken Şampiyonluk Kupasına adım adım yaklaşmaya devam ediyor.

Türkiye Hokey Federasyonu 2022-2023 Kadınlar Açık Alan Süper Lig Play-Off maçları Alanya’da büyük bir heyecana sahne olurken Gaziantep’in hokeydeki gururu Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı ilk maçında Ege Yıldızları Spor Kulübü’nü 10-1 mağlup etti.

İkinci maçlarında Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Hokey Takımıyla karşılaşan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı maçı 5-0’lık bir skorla tamamlayarak şampiyonluk kupasına bir adım daha yaklaştı. Üçüncü maçında ligin güçlü takımlarından Alanya Yıldızları Hokey Spor Kadın Hokey Takımıyla karşılaşan Polisgücü’nün Sultanları 4-2’lik skorla yenilmezliklerini korurken Türkiye Şampiyonluk Kupasına bir kez daha göz kırptılar. Antalya’nın Alanya ilçesinde devam eden Türkiye Hokey Federasyonu Kadınlar Açık Alan Süper Lig Play-Off maçlarıyla ilgili genel bir değerlendirme yapan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan takımın şu ana kadar namağlup unvanla adım adım zirveye çıkmaya devam ettiğini ifade ederek bir kez daha Türkiye Şampiyonluk Kupasını Gaziantep’e kazandıracaklarını ifade etti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Polisgücü’nün Sultanları Süper Lig’de Fırtına Gibi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin