Putin: “Wagner yöneticilerinin cesetlerinde el bombası parçaları bulundu”

featured
Putin: "Wagner yöneticilerinin cesetlerinde el bombası parçaları bulundu”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Putin: “Wagner yöneticilerinin cesetlerinde el bombası parçaları bulundu”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in hayatını kaybettiği uçak kazasıyla ilgili yürütülen soruşturmaya dair bilgi vererek, “Wagner yöneticilerinin cesetlerinde el bombası parçaları bulundu” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’de dahil olmak üzere toplam 10 kişinin öldüğü uçak kazasıyla ilgili yürütülen soruşturmaya dair açıklamalarda bulundu. Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen Valday Forumu’nda konuşan Putin, “Yöneticilere ne olduğuna dair soru işaretleri hala duruyor. Soruşturma komitesi başkanı geçtiğimiz günlerde kurbanların cesetlerinde el bombası parçalarının bulunduğunu söyledi” dedi.

Soruşturmada uçağa dışarıdan bir saldırının tespit edilmediğini ifade eden Putin, “Maalesef mağdurların kanında alkol veya uyuşturucu madde varlığının tespitine yönelik herhangi bir inceleme yapılmamış. Her ne kadar St. Petersburg’daki şirkette yaşanan meşhur olaylardan sonra FSB’nin (Wagner’in arama yapılan merkez ofisinde) sadece 10 milyar ruble nakit değil, aynı zamanda 5 kilogram kokain de bulduğunu bilsek de. Bana göre bu incelemenin yapılması gerekiyordu ama yapılmamış” dedi.

Prigojin’in ölümü

Rusya’nın Ukrayna’daki savaşında önemli bir rol oynayan Wagner lideri Prigojin, Rusya’da başlattığı 24 saatlik isyanın ardından 23 Ağustos’ta içinde olduğu özel uçağın Rusya’nın Tver bölgesinde düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Putin: “Wagner yöneticilerinin cesetlerinde el bombası parçaları bulundu”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin