Rıdvan Fadıloğlu’na destek sözü

featured
Rıdvan Fadıloğlu'na destek sözü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rıdvan Fadıloğlu’na destek sözü

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu sevgi gösterisiyle karşılayan vatandaşlar, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için tam destek sözü verdiler.

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu; AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Serkan Özatıcı, Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte mahalle kırsal mahallelere yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

Kabasakız, Bozobası, Beyereli, Tuğlu, Kozluyazı, Tokdemir, Suboğazı, Bedirkent, Güngörge, Uğurca, Çağkuyu, Kızıkkarasakal ve Övündük Mahallesi’ne yapılan ziyaretlerde Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinin sevgi gösterileriyle karşılandılar. Özellikle yaşlılar ve çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

AYRIMIZ, GAYRIMIZ OLMADAN YENİDEN HİZMETİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Geçmişten günümüze yapılan hizmetlerle memleketin çok iyi durumlara geldiğine dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, “31 Mart’ta yeni bir mahalli idareler seçimine gidiyoruz. Bu seçimde de Allah’ın izniyle hep birlikte el ele vereceğiz, bu memlekete hizmet etmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çok şükür AK Parti Belediyeciliği ile belediyecilik standartları gün geçtikçe yükseldi. Yeterli mi? Yeterli değil. İnsanoğlu, her şeyin en iyisine layık. Daha iyisini yapmak adına biz bu işe talip olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın prensipleriyle yeniden aday gösterildik. Ayrımız, gayrımız olmadan yeniden hizmeti devam ettireceğiz. Ben, bugün bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BUGÜN BİZLER, SİZLERİ DİNLEMEYE GELDİK

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle bizi bugün misafir ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bu seçim bizim de seçimimiz ama bugün daha çok söz hakkı Belediye Başkanımıza ait. Bugün bizler, sizleri dinlemeye geldik. Varsa istekleriniz, sıkıntılarınız, onları dinlemeye geldik. Yerelde çözülecek sorunlar varsa Başkanımız, genelde çözülecek sorunlar varsa da bizler notlarımızı alacağız ve çözüm üretmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

BİZ HER ZAMAN BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun yeniden aday gösterilmesinden memnun olduklarını ifade eden Kabasakız Mahalle Muhtarı Mehmet Kiraz, “Öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımıza yeniden başarılar diliyorum. Çünkü Başkanımızın gerçekten mahallemize çok güzel hizmetleri var. Biz her zaman Başkanımızdan memnunuz. Yeniden aday gösterilmesinden dolayı da çok mutlu olduk. İnşallah 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde de desteklerimizi sunacağız. Yeniden inşallah kendisini Şehitkamil Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Rıdvan Fadıloğlu’na destek sözü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin