ROYAL HALI karşısında FRANSIZ kaldılar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROYAL HALI karşısında FRANSIZ kaldılarRoyal Halı Gaziantep: 69 – JDA Dijon: 60

FIBA EuroChallenge Kupası 2. Tur K Grubu’nda mücadele eden Royal Halı Gaziantep, Fransa temsilcisi JDA Dijon’u 69-60 yendi.

FIBA EuroChallenge Kupası 2. Tur K Grubu’nda mücadele eden Royal Halı Gaziantep gruptaki son maçında Fransa temsilcisi JDA Dijon’u 69-60 yendi. Riley’in faul atışından bulduğu sayılarla İlk periyoda hızlı başlayan JDA Dijon ekibine Royal Halı Gaziantep takımından Borovnjak karşılık verdi. Karşılıklı basketlerin atıldığın periyodun ilk 5 dakikasını JDA Dijon 12-10 önde geçti. Royal Halı Gaziantep tarafından hücumdaki top kayıplarını iyi değerlendiren konuk ekip periyodu 20-14 önde tamamladı. İkinci periyoda da JDA Dijon hızlı başladı. Campbell ve Riley’in bulduğu sayılarla konuk takım  farkı 15 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Mutlu Akpınar’ın etkili oyunuyla farkı kapatmaya çalışan Royal Halı Gaziantep devreyi de 32-26 geride bitirdi. Üçüncü periyoda hızlı başlayan ev sahibi Royal Halı Gaziantep Mutlu Akpınar ve Stevic’in attığı basketlerle 23. dakikada beraberliği yakalamayı başardı. Royal Halı Gaziantep, 28. dakikada 7 sayılık üstünlük elde etti. Tutuk bir oyun sergileyen JDA dijon’da Campbell’in basketleri aradaki farkı kapatmaya yetmedi ve Royal Halı Gaziantep periyodu 50-44 önde tamamladı. Son periyotta Royal Halı Gaziantep daha kontrollü bir oyun sergiledi. Periyotta JDA Dijon, istediği sayıları bulmakta zorlanırken, Royal Halı Gaziantep ise Bremer ve Mutlu Akpınar’ın etkili oyunuyla son 3 dakikaya 8 sayı (64-56) önde girdiği maçı 69-60 kazanmayı başardı.

ARTIK LİGE KONSANTRE OLACAĞIZ

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, maç sonunda yaptığı açıklamada oyuncularını kutladı ve bütün silahlarımızı ortaya koyup, kullanmak zorunda kaldıklarını söyledi.  Zdovc, “Maç boyunca istediğimiz tempoyu yakalamakta zorlandık. Ne zaman ki dört kısayla oynadık, o zaman iyi bir ritim yakaladık. Mutlu Akpınar’ın basketleri ile skoru korumayı başardık. JDA Dijon da iyi ve atletik bir takım. Onları yenmek için bütün silahlarımızı ortaya koyup kullanmak zorunda kaldık.Bundan sonra lige konsantre olacağız” dedi.

ROYAL HALI karşısında FRANSIZ kaldılarJDA Dijon Başantrenörü Jean Louis Borg ise Royal Halı Gaziantep’in iyi bir takım olduğunu ve maçta kendilerine karşı çok iyi bir savunma yaptıklarını söyledi. Borg; “ basketbol anlayışı açısından aynı mantaliteye sahibiz. İki takım da çok sayıda top kaybı yaptı. Biz serbest ve boş atışları değerlendiremedik. Royal Halı Gaziantep savunma direncini artırınca, sayı bulmakta zorlandık” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI karşısında FRANSIZ kaldılar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin