SADEM ’de aşure günü etkinliği düzenlendi

featured
SADEM ’de aşure günü etkinliği düzenlendi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SADEM ’de aşure günü etkinliği düzenlendi

SUBÜ Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından uluslararası öğrencilerin de katılımıyla ‘Aşure Günü ’ etkinliği düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SADEM), ‘Aşure Günü ’ etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik çerçevesinde merkez bünyesinde eğitim gören merkez öğrencilerine, akademik ve idari personellere SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu tarafından aşure ikramında bulunuldu. İkram ve gün nedeniyle dualar edildi. Etkinliğe SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ile Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen de katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan SADEM Müdürü Doç. Dr. Serhat Küçük, “Öğrencilerimizin ülkemizin kültürünü daha yakından tanıması ve burada geçirdikleri vakitten keyif almaları için düzenli olarak birçok farklı alanda faaliyetlere devam ediyoruz. Muharrem ayı vesilesiyle ülkemizde hem Kerbelâ şehitlerimizi anmak hem de komşuluk kültürümüzün bu güzel geleneğini öğrencilerimize göstermek için ‘Aşure Günü ’ etkinliği düzenledik. Tanıtıcı ve öğretici faaliyetlerimize devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

 

SADEM ’de aşure günü etkinliği düzenlendi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SADEM ’de aşure günü etkinliği düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin